Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti élvezetből nyelitek le a cuccost vagy csak kedveskedni akartok a párotoknak?
Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 16:51
2/11 anonim válasza:
természetesen en elvezem szeretem az izét. 42N
4/11 anonim válasza:
Nem a kedvencem de igy csinalom altalaban
5/11 anonim válasza:
Mondjuk én pali vagyok de volt jó pár nőm és elég nő függő. Van olyan aki tényleg azt mondta hogy imádja ha lenyeli és tényleg élvezi. Van aki csak azért hogy imponáljon meg van aki egyenesen undorodik és még azt se szereti ha a keze olyan lesz.
6/11 anonim válasza:
én az ízét nem annyira szeretem, de mindig lenyelem a páromét. szeretetből, de nem csak azért, hogy kedveskedjek, hanem mert élvezem is, hogy jól a számba élvez
7/11 anonim válasza:
mindkettő. szeretem is meg kedves is vagyok :D
9/11 anonim válasza:
Azért nyelem le, mert köpködni mocskosul undorító. Az íze meg elviselhető és így még a srácnak is jobb.
18/L
10/11 anonim válasza:
Első alkalommal azért, mert illuzióromboló lett volna ha kiköpöm az akció után. Aztán akkor jöttem rá hogy jó az íze, és nem értettem miért mondják rá hogy undorító. + még pozitív hatása is van 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!