Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Van közöttetek olyan, aki a szájba/ arcra élvezést és orális szexet élvezetből is csinálja önmagáért, nem csak azért mert a párjának örömet okoz?
Én igen. Bár a barátom 22 éves de mindig úgy adja a farkát mint valami éhes ribinek :D
De tudom hogy neki is tetszik, szeretem a szamba kapni :)
17/L
a szájba élvezést nem bírom, de az orált naphosszat tudnám csinálni. Imádom
19/L
Én :)
Imádom bárhova kapni és persze csinálni.
Olvasva a kommenteket: Én miért nem találkozok ilyen nőkkel, akik szeretnek orálozni, és ha beleélveznek a
szájukba??????
29 éves férfi vagyok, imádok puncit nyalni, és eddig az összes hölgy partnerem odavolt a nyelv technikámért.... Felizgat, és addig csinálom, amíg el nem élveznek! (igen-igen, párszor már kiállt az állkapcsom, volt 1-2 nehéz eset), de amikor arra kerülne sor, hogy viszonozza, vagy bármi... Eszükbe se jut, én meg eleinte nem szólok, mert eléggé gáz, ha szólnom kell ezért egy csajnak szerintem (főképp úgy, hogy én csináltam, és nem azért, mert visszavárom, hanem mert szeretem, kívánom, élvezem, és örömet akarok neki okozni, érezni, ahogy remegő lábakkal, és kisebb nyögések közepette elmegy). Ti nők nem éreztek ilyet? Nem tudom, mi van a mai lányokkal, semmit nem tudnak hozzáadni egy kapcsolathoz, és még az ágyban is sz@rok (már bocsánat, de erre nincs jobb szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!