Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves fiúként frusztrál hogy szűz vagyok. Érdemes elmenni örömlányhoz?
A szüzesség elvesztése lelki dolog.
Olyan nincs hogy szüzesség igazából.
Gondolj bele! Éjszaka alvás közben egy lány magába rak téged és mire felkelsz nincs ott. Akkor most elvesztetted a szüzességed? NEM.
Az egy ilyen lelki dolog, hogy kellően férfias lettél arra hogy a lányok férfiként nézzenek rád. meg te is magadra.
Na most ezt pénzért nem lehet megvenni.
ugyanúgy szűz maradsz, ha kur*vával csinálod
Szerintem érdemes elmenned, kérdező.
De nemcsak egyszer, több alkalommal is, hogy profi legyél, mire összejön egy asszonypajtás.:)
Utolsó válaszoló!
Mi van, ha nem kell senkinek a kérdező?
14-es olyan nincs. Egyszer mindenki megtalálja a párját.
Persze ha nem retardált az illető. Viszont nem hiszem, hogy a kérdező az lenne, szerintem csak önbizalom hiányos amin ha változtatna és kicsit magabiztosabb lenne, nyitna az emberek felé akkor biztos vagyok benne, hogy hamar találna magának valakit;)
Miért olyan elképzelhetetlen, hogy van olyan ember, aki senkinek sem kell?
Nem mondod, hogy a kérdező ilyen, lehet, tényleg csak önbizalomhiányos.
De ha tudja, hogy esélytelen, akkor az ember nyilván nem próbálkozik, mert csak időpocséklás.
Könnyű mondani, hogy legyen magabiztos. Mintha semmibe nem kerülne.
Én speciel évek óta próbálok magabiztos lenni,de semmi eredmény.
Én nem mennék. Az első alkalom legyen emlékezetes olyasvalakivel, akit szeretsz.
Nekem tökéletes volt, azóta az a lány aki az első volt, már a feleségem 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!