Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egészséges gondolat?
Figyelt kérdés
Szűzként sokszor gondolok rá milyen lenne elveszíteni ....sőt ha olyat olvasok vagy látok nagyon fel is izgulok2017. máj. 30. 18:43
1/9 anonim válasza:
Teljesen normális és természetes dolog
2/9 anonim válasza:
Ha hitgyülis vagy, akkor ezért minimum 1000 év máglya jár.
3/9 anonim válasza:
Teljesen természetes, miért ne lenne az? :)
4/9 anonim válasza:
Teljesen normális. Majd, ha túlleszel rajta lesz más, előtted álló mérföldkő, amire így fogsz tekinteni.
5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok
2017. máj. 30. 18:52
6/9 anonim válasza:
Úgy is az :D
De tudod: semmit sem kell elkapkodni! Kivéve a maszturbálást! Azt csak nyugodtan! :)
7/9 A kérdező kommentje:
Nem is szeretnék
2017. máj. 30. 19:03
8/9 anonim válasza:
Teljesen normális én ugyan így voltam.
9/9 anonim válasza:
Nem, ez abszurd. Ilyen még sosem fordult elő szűz lányokkal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!