Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így rendben van?
Nem értem, miért lenne rendben? Ez nincs rendben, hisz te így nem tudsz elmenni. Ha nem tudsz, akkor meg neked nem olyan jó, csak a barátnődnek, az meg közvetve neki se jó. Nem is értem a hozzászólókat sem. Bár ez tipikus -.-
Én azt javaslom, hogy próbáljátok az elsőt addig húzni ameddig neki kell, utána engedd el magad és adj ki magadból mindent. Ha nem jó, próbálj meg pihenni a barátnőd után, nem kell megvárni a 3-ikat feltétlenül, csak amire szükség van.
Az is lehet, hogy a másodiknál már ráfeszülsz a dologra. Próbáld meg elengedni, ott már úgyis te vagy a szempont, nem a barátnőd, te csináld azt amit akarsz, ő meg már csak élvezze. (A közhiedelemmel ellentétben ez a lányoknak is bejön, vicces, hogy ezt sem olvasom sehol, pedig ilyenkor a legvadabb)
Ha óvszert használsz, vedd le, frissülj fel, és majd kezdd újra.
Azoknak meg, akik szerint kamu a 4-5 alkalom. Hát, akkor az én életem is biztos egy nagy kamu. Sose jutott eszembe felvágni vele, ide se irkáltam, de miért lenne kamu? Nem mindenki tud naponta reggel és este szexelni, van akinek csomót kell alkalmazkodni és várni. És mivel ilyenkor csak óvszer van, az meg pont annyira lefolyt hogy 3 menet még mindig nem elég. Nem irigykedni kell, inkább örülni aki 2-ből teljesen ki tud elégülni, szerintem.
"Nem mindenki tud naponta reggel és este szexelni, van akinek csomót kell alkalmazkodni és várni."
Ezt írtam én is, te faszkarika, ha akkor balfék lennék, mint te, hogy egy hetet kellene várnom egy dugásra, akkor persze, hogy lemegy 4-5 menet.
De úgy látom, hogy itt te vagy az, aki irigykedik másokra, akik reggel-este dugnak :D
Te kezdtél el beugatni, hokigyuri, most meg fáj az igazság? :D
De nézzük csak:
katona - hát ez maga a csicska definíciója, báb, aki parancsra bármit megtesz
koleszos - nem csicska ugyan, de mégiscsak egy kis porbafingó, majd ha kinőtt a tökén a szőr, akkor magyarázzon, addig nem tekintek komoly, felnőtt embernek valakit, amíg nem dolgozik és tartja el magát, márpedig ez itt a felnőtt kategória
albérleti szobán osztozó - ha még tanul, akkor lásd koleszos, ha már felnőtt ember, akkor lúzerség level 98
otthon élő - ha még tanul, akkor lásd koleszos, ha már felnőtt ember, akkor lúzerség level 99
Ki ugatott be neked, te szerencsétlen iq betyár? :D Neked tuti minden klappol a fejedben? Nem tudtam hogy mi hagyott az önérzetedben ilyen mély nyomot, de világos, hogy egy másik szempontból közelítettem meg, amit - te - már leírtál. Úristen, az a négysoros bekezdés aztán nagyon érzékeny pontot érhetett, ha ilyen indulatosan reagáltál rá :D
A többihez nincs több kérdésem, milyen logika ez, hogy aki diák, az eleve balfék:D Te pedig azért vagy büszke magadra, mert dolgozol, értem. Az nem számít, hogy egy komolyabb képzésen legtöbben a tanulás mellett járnak be dolgozni 3. évtől és onnantól mellette végzik el az msc-t, esetleg a phd képzéseket. Ők pl nem olyan egyszerű életűek, hogy lenyomják a napi rutint, aztán mindennap hazamennek és már nincs más dolguk a sör szisszentésén kívül. :D Neem, nekik eleve kéne 10-20 milla tőke egy 20 év lejáratú hitel mellé, különben balfékek ők is. Vagy most az jön, hogy aki magyarországon van az azért balfék mert kint többre vinné? Amúgy költői kérdések, elég szomorú hogy vannak ilyen gondolkodásúak, mint te. Szerencsére az átlag nem ilyen. A 6-7 napot is amúgy te tetted hozzá, 2 napnak is jó az. De nagyon vagány vagy a 40 éveddel, hogy ennyit szexeltél és ezt ilyen büszkén tudatod itt, biztos ettől vagy ilyen kiegyensúlyozott
Mi a helyzet veled, sikerült azóta legyűrni a szexuális frusztrációikat, vagy még mindig az a röhejes lúzer vagy amikor itt ugattál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!