Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hétvégén egy házibuliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén egy házibuliban nagyon berugtam és lefeküdtem egy haverommal. Hogy mondjam el a barátomnak hogy az ital volt a hibás? 19L

Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 09:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Én nem beszélnék meg semmit, úgy vágnám ki ezt a ribit, mint macskát szarni. Még bele is rúgnék egyet és leköpném. Ja, utoljára még az arcára élveznék.
2017. máj. 30. 10:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nálatok az ital csak rásegített, valószínűleg megvan köztetek az a vonzalom. Hát nem tudom h mondod el de az italra nem hivatkozhatsz.
2017. máj. 30. 10:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, az ital a hibás? Te feküdtél le a sráccal, vagy a pia? Az lenne a legtisztább dolog, ha elmondanád neki és hagynád őt mert nem érdemli ezt. Ebből a kérdésből is látszik, hogy éretlen vagy, mert nem vagy képes vállalni a felelősséget, inkább kifogásokat keresel, szégyelld magad.
2017. máj. 30. 10:42
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Mindjárt írja, hogy véletlen volt... biztos a csávó elesett és hopp, pont beakadt a farka a pinájába
2017. máj. 30. 12:48
 15/19 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
83%
A bíróság is szereti. Elnézést ittasan elütöttem 3 embert a pia a volt a hibás nem én. Aha.
2017. máj. 30. 12:53
 16/19 anonim ***** válasza:
58%

És milyen reakcióra számítasz ezek után?

Lehúz egy üveg vodkát a WC-n, és azzal el is van intézve a bosszú? Vagy ne adj Isten felrobbant egy sörgyárat? Azon felül, hogy illegális, és Tibi atya is rettenet mérges lesz, nem old meg semmit szerintem.

A barátod helyében én tuti azt tenném, hogy max akkor maradhatsz, ha végignézed, hogy dugok meg két hivatásost előtted, te mondjuk lehetnél megkötözve kis csini golyóval a szádban.

És hozzátenném, hogy minden ilyen "az ital a hibás esetért" ez lenne a bünti.

Ha ez nem tetszene... ott az ajtó, légyszi csukd be kívülről!

29/F

2017. máj. 30. 13:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem, itt egyedül TE voltál a hibás.

Én is ittam már többet, mint kellett volna, mégsem jutott eszembe rámászni a párom haverjaira.

2017. máj. 31. 09:27
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Jajj már mwgint meg botlottál és bele csücsültél a kukacba..
2017. máj. 31. 10:28
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ismered a régi Bedeco reklámot? A nyuszi megitta a kakaót. Igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira!
2017. jún. 23. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!