Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Katonák, katonafeleségek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katonák, katonafeleségek vannak itt? Vagy bárki aki tanácsot adna.20L

Figyelt kérdés

A kedvesem egy hónap múlva megy a francia légióba, már mindenen túl van. Legkevesebb fél évet lesz ott elsőnek.

Én hogyan éljem túl? Meg persze ő is... Na de ilyen sok idő szex nélkül húzós szerintem. Vannak esetleg tapasztalatok?

Vett nekem nemrég ajándékba egy vibrátort, hogy "ne unatkozzak".

Hát nem tudom. Meg ott vajon a katonáknak van lehetőségük nőzni? Hivatásost felszedni? Félek, hogy elveszítem (a katonáskodás részére ki sem térek, mennyire rettegek hogy baja esik) mert nagyon szeretem. Neki mindig ez volt a nagy álma.

Vélemény, tanács, bíztatás esetleg?

2017. máj. 30. 09:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szurkolok nektek! Ha csak fél év, az kibírható. De ha hosszabbítanak az már nehéz.
2017. máj. 30. 11:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az idegen légió nem fél évre szól,azt hiszem 15 évet kell ahhoz leszolgálni,hogy valaki francia nyugdíjat kapjon és francia állampolgárságot.Viszont nagy az esélye annak,hogy nem marad életben,mert kimondottan gyilkolásra képzik ki őket és könnyen ők is áldozatok lesznek,francia érdekeket kell védeniük válságövezetekben,Afrikában stb.Szóval ennek a kapcsolatnak így vége van.
2017. máj. 30. 11:40
 13/20 mikeXxX ***** válasza:
100%
Nyugi a francia idegenlégió nem cserkészeknek való 100 emberből max 5 ha bírja a kiképzést így nagy eséllyel 1 hónapot sem kell várnod azt meg fél lábbal és vibrivel csak túl éled :) !
2017. máj. 30. 12:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokat érhetett neki ez a kapcsolat... szoval annyira ne band.
2017. máj. 30. 12:03
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
Inkább nem írok semmit (Vagy még is),csak a válaszokat olvasom.
2017. máj. 30. 13:18
 16/20 anonim ***** válasza:
36%
Addig Helyettesítem.
2017. máj. 31. 06:35
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A szex hagyján, kibírható, én inkább azon aggódnék, milyen elmeállapotban tér vissza.

Ugyanis sajnos a sok halál, esetleg gyilkolás bizony szétszedi az ember személyiségét, és lehet, mire visszajön egy agresszív barom, vagy épp egy depressziós zombi lesz.

2017. máj. 31. 09:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Noha a légió alapjaiban megváltoztatja az ember jellemét, nem kell ahhoz légósnak lenni, hogy hátrányára változzon. Vagy te változzál hátrányodra. Tetszik, nem tetszik, az ember folyamatosan változik. Naponta érik ingerek, események, történések, amik mind-mind kihatással vannak a jellemre, gondolkodásra, lelkivilágra, stb. Ha két ember együtt él, akkor nagyjából azonos ingerek érik őket, vagy jó esetben esténként el tudják mesélni egymásnak, gondolkodnak rajta, megoldást keresnek, stb. Ilyenkor jó esély van rá, hogy nagyjából azonos irányba változzanak.

Fél év a ti életkorotokban nagy idő. Merőben más irányban fogtok változni, és mire hazajön, idegenek lesztek egymásnak. Össze lehet szokni újból, de ezeket a töréseket kevés kapcsolat bírja ki.

2017. jún. 2. 13:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veletek?
2017. aug. 8. 19:12
 20/20 anonim ***** válasza:
68%
Úgy csináltok mintha az orosz hadseregbe ment volna, mert akkora eleve halálra van ítélve, pedig momentàn a légióba ment!
2019. jún. 30. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!