Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katonák, katonafeleségek vannak itt? Vagy bárki aki tanácsot adna.20L
A kedvesem egy hónap múlva megy a francia légióba, már mindenen túl van. Legkevesebb fél évet lesz ott elsőnek.
Én hogyan éljem túl? Meg persze ő is... Na de ilyen sok idő szex nélkül húzós szerintem. Vannak esetleg tapasztalatok?
Vett nekem nemrég ajándékba egy vibrátort, hogy "ne unatkozzak".
Hát nem tudom. Meg ott vajon a katonáknak van lehetőségük nőzni? Hivatásost felszedni? Félek, hogy elveszítem (a katonáskodás részére ki sem térek, mennyire rettegek hogy baja esik) mert nagyon szeretem. Neki mindig ez volt a nagy álma.
Vélemény, tanács, bíztatás esetleg?
A szex hagyján, kibírható, én inkább azon aggódnék, milyen elmeállapotban tér vissza.
Ugyanis sajnos a sok halál, esetleg gyilkolás bizony szétszedi az ember személyiségét, és lehet, mire visszajön egy agresszív barom, vagy épp egy depressziós zombi lesz.
Noha a légió alapjaiban megváltoztatja az ember jellemét, nem kell ahhoz légósnak lenni, hogy hátrányára változzon. Vagy te változzál hátrányodra. Tetszik, nem tetszik, az ember folyamatosan változik. Naponta érik ingerek, események, történések, amik mind-mind kihatással vannak a jellemre, gondolkodásra, lelkivilágra, stb. Ha két ember együtt él, akkor nagyjából azonos ingerek érik őket, vagy jó esetben esténként el tudják mesélni egymásnak, gondolkodnak rajta, megoldást keresnek, stb. Ilyenkor jó esély van rá, hogy nagyjából azonos irányba változzanak.
Fél év a ti életkorotokban nagy idő. Merőben más irányban fogtok változni, és mire hazajön, idegenek lesztek egymásnak. Össze lehet szokni újból, de ezeket a töréseket kevés kapcsolat bírja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!