Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van eselyem baratnore ha munkam sincs es szep se vagyok?
Olyan nincs, hogy valakinek nincs esze a tanuláshoz, akarás kérdése.
Egyébként szerintem biztos találnál magad mellé olyan nőt, aki ugyanolyan hozzáállással rendelkezik, mint te, csak valószínűleg nem lenne pénzetek összeköltözni se munka nélkül (azt írtad, nincs iskolád, szóval végzettséged se gondolom).
A munka része elég zűrös, mert oké, hogy fizikailag nem tudod megvédeni a barátnődet, ha eszed és megélhetésed van, de a nőknek kell azért legalább VALAMI-féle biztonságérzet. Esetünkben az anyagi, hogy legalább ne neki kelljen ellátnia téged. Ennyi erővel gyereket is szülhetne, az is hasonló csak mellé lenne egy stabil hátteret biztosító FÉRFI az életében.
A legnagyobb baj a hozzáállásod, nem azért mert sajnáltatod magad, hanem mert nem is akarsz tenni ellene. Az ötöslottós gondolatodtól pl kiver a víz. Ha én nyernék akkor a LEGUTOLSÓ dolog lenne amit tennék az a punnyadás. Vagy dolgoznék mellé, mert nagyapám szavára adok, hogy a munka nemesít vagy nyelvet tanulnék, régi vágyam ,hogy tökéletesre csiszoljam az angolomat és megtanuljak mellé japánul.
Bocsi de nem tudlak sajnálni. Próbálj egy 180 fokos fordulatot beiktatni az életedbe, mert így szakadék felé hajtasz.
26/F
Mindenkinek érdeme szerint....
Persze lehet mákod és kedvezhet neked az élet, de amit fent előadtál az alapján nemcsak értéktelen ember lehetsz de csak terhére leszel a társadalomnak. Előbb utóbb kéregető csöves lesz belőled és akkor már hiába fogod meggondolni magad. Persze sok csövesnek is van nője, és nincs az az ocsmány és taszító személy akinek ne jutna pár. Bár persze legtöbbször az pont olyan lesz mint saját maga.
mindez nem lenne probléma, ha nem lenne benne ez a mondat:
"nem erdekel semmi"
Ha lányoknál sikert akarsz elérni, akkor keress valamit az életben amit szeretsz és azt csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!