Melyik modszerrel van nagyobb eselyem baratnore?
Ne lasszóval fogd őket. :D
A szórakozó helyen nem igaz, hogy csak egy éjszakásokat találsz.
Szerintem se igaz az, hogy szórakozóhelyen csak egy éjszakást lehet találni. Sok normális lány is van, akik néha-néha lenéznek a barátnőikkel kikapcsolódni. Természetesen szinte minden diszkóban van jó néhány l.tyó, de azért őket már ránézésre, vagy legkésőbb 2 mondat után ki lehet szűrni.
A nappal itt-ott leszólítós módszer szerintem kevésbé hatásos, mert ott sok foglalt lányról nem derül ki, hogy az, illetve rengetegen egyszerűen nem is ismerkednek nyilvános helyeken (zaklatásnak élik meg a leszólítást ill. "gáznak" tartják, akik erre szorulnak). Maximum strandon, parkban, távolsági tömegközlekedéseken vagy napközbeni rendezvényeken (kiállítás, bornapok stb) működhet a dolog.
The Other-re ragálva: Lehet, hogy 2 mondat után kiderül, de akik oda "ismerkedni" mennek, azok magyarul dugni mennek egy éjszakásra.
A zaklatás, meg a nem derül ki foglalt-e marhaság, mert ha úgy megyek oda, hogy Szia, nagyon csinos vagy, meg szeretnélek ismerni. Van egy kis időd velem beszélgetni?
Akkor nyilván kiderül számára hogy nem kéregetni akarok, nem is közvélemény kutatás. Aztán ha tényleg komoly kapcsolatban van, idővel úgyis megemlíti, mivel felfedem a szándékom, se az ő, se az én időm nem akarja húzni.(5-6 perc max).
A zaklatáshoz meg annyit, ha elküld az anyámba, miután megszólítom(bár érdekes, ki reagálna így egy bókra? még nem volt ilyen:S)vagy ha normálisan elküld, akkor persze továbbállok, nem zaklatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!