Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félénk fiúként lehet esélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk fiúként lehet esélyem párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 08:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen
2017. máj. 24. 08:59
 2/13 A kérdező kommentje:
És hogyan? van esetleg akit ez annyira nem zavar?
2017. máj. 24. 09:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Vannak lányok, akiket ez még izgat is. De azért szóba kell velük elegyedni, vagy legalábbis keresni kell a társaságukat. Észre lehet venni, ha érdeklődést mutatnak, és akkor hagyd magad. :) És persze ne legyél válogatós. A félénkséget pedig ki fogod nőni.
2017. máj. 24. 09:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Én soha nem válogatnák, jöhet bármi :D
2017. máj. 24. 09:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Vagy is inkább bárki soha nem utasítanák el senkit :D
2017. máj. 24. 09:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2017. máj. 24. 09:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne esélyed. Meg kell találni azt az okot miért félénk vagy, vannak erre specializát orvosok, vagy ha sikerül erre akár magadtól is rájöhetsz, és onnatól kell azt az ürügyet kigyomlálni. Azt hiszed olyan nagyon nehéz csajozni, ugyan már, légy nyitott, magabiztos, őszinte és vicces ez sokaknak nyerő pont. Nem tartom magamat kinézetre a legjobbnak, de a stílusommal és magabiztonságommal, sok nő fejét csavartam már el. Viszont ha megtalálod azt az egyetlen egy nőt aki meg tud isten igazándiból fogni azért harcoljál foggal körömmel, kemény 4 hónapig fűztem a jelenlegi barátnőmet míg az intim dolgokig eljussak vele (másnál maximum 1 hét), tőle rohadt sok mindent tanultam pedig ő 21 én 25 voltam, de mégis sokat tudott nyújtani nekem, azóta is egy párt alkotva, nem megbánva azt a a 4 hónapot, nem engedném el őt a semmi pénzért.
2017. máj. 24. 09:38
 8/13 A kérdező kommentje:
20 vagyok, amiért nincs önbizalmam h csunya vagyok és ezért nem jön ösze semmi :/
2017. máj. 24. 09:41
 9/13 anonim ***** válasza:
74%

A legnagyobb probléma nem a félénkség, hanem az, hogy "jöhet bármi, csak punci legyen"

Na ezt rühellik a csajok! Ez nagyon gerinctelenségre utal.

Lehetsz csúnya, de ha van önbizalmad, és esetleg elveid amihez ragaszkodsz, akkor az már fél siker

2017. máj. 24. 09:58
 10/13 A kérdező kommentje:
Jó persze azért ezt nem illik igy kimondani, de engem egyáltalán nem érdekel hogy néz ki vagy ilyesmi csak lenne már valaki
2017. máj. 24. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!