Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen 1-10-ig? Alak

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen 1-10-ig? Alak

Figyelt kérdés
[link]
2017. máj. 27. 23:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem is csak 8 pontos a 10-ből, arc nekem is lényeges, illetve a ruha nem igen mutatja az idomaidat. Viszont tetszik ez a kicsit husosabb alkat és a hosszú barna haj. Bikiniben és arccal együtt többet tudok mondani :)
2017. máj. 28. 12:06
 22/24 anonim ***** válasza:
6%
Nagyon gáz vagy babám, dolgozz rajta. 4-5
2017. máj. 28. 13:47
 23/24 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem szép és szexi. Nem tökéletes persze de jól néz ki. Nagyon szép nagy melleid lehetnek. A lábad nem a legformásabb és a karod sem izmos. A husi rész viszont megvan. Ez jó mert ez adja a női szépséget, viszont kellene alá egy izom váz alapnak, ami alakítaná a zsírréteg formáját és akkor tökéletes lenne.

Az biztos hogy egy ilyen testű lánnyal bárhol lehetne mutatkozni, és az ágyban is izgató lenne, de miért is kéne elpocsékolni egy ilyen jó nyersanyagot?!

27F

2017. máj. 28. 22:40
 24/24 anonim ***** válasza:
68%
u.i.: Amúgy külön pirospont hogy saját képet tettél ki és nem egy olyant ami szerinted hasonlít a tiedre. Ez értelmes választás volt. Sajna ezen az oldalon sokan nem jutottak el idáig sem. :D
2017. máj. 28. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!