Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire jön be az ilyen alak?
Igazából amennyire kell sportos a vállam és a karom. A hátam egészen szépen kidolgozott(nem izmos de nincs is úszógumim) a derekam keskeny a csípőm pedig a derekamhoz viszonyítva széles. A fenekem feszes és nagy formája pedig elvileg van(marmint így azt mondják haverjaim). A combjaim izmosak de nem túlzottan és nem is hájas. A melleim mérete pedig 80C
Kinek jönne be így leírás szerint és kinek nem? Korral együtt ha lehet😊
Ahhoz képest, hogy sportolsz, eléggé nagyok a cicijeid. Fénykép alapján könnyebb lenne megmondani. Rengeteg privát üzenetet kaphattál. :D
20
Nekem tetszik előző barátnőm is kb hasonló lehetett így ahogy elképzellek ezek alapján :D
20f ;)
Komolyan, ez most mi?
Fantom képet rajzoltam az általad leírtak alapján... hát, nem tudom. Kéred? Kiváncsi vagyok magadra ismersz- e ezáltal. A huszonegyedik században élünk, feltalálták a fényképezőgépet. Az objektív képet ad rólad.
De figyu! 35 éves vagyok, rövid fekete hajam van, van egy közepes méretű orrom, se nem kicsi, se nem nagy. A füleim is ilyenek. Arányosak, szimmetrikusak.
A fenekem normális, a farkincám kis aranyos. A pocakom nrm kockás, de nem is gömböc. A többi részem arányos.
Ezek alapján tetszek neked? :)
leírás alapján beléd tudnék esni :D de azért egy képnek örülnék :)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!