Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, nektek mennyire számit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, nektek mennyire számit az hogy egy lánynak tökéletes legyen az alakja?

Figyelt kérdés
Az is sexy akin van egy kis felesleg , de vékony a dereka ? Kort is írjatok

2016. dec. 29. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Sokkal jobb mint egy csontkollekció ;)
2016. dec. 29. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:

semmennyire!

oké, ne legyen nagyon vékony (kilátszó bordák), de hájas se (hajtogatható hurkák)

sokkal többet ér nekem, egy helyes arc, és szép mosoly.

Ciciméret nálam nem számít, popsinak legyen alakja azért, adjon a lány a külsejére.

26/F

2016. dec. 29. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
a forma a lényeg ;) sok esetben az kelt vonzalmat, meg a kisugárzás ;)
2016. dec. 29. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Aha az is vonzó! Sok fajta test vonzó a vékony kis mellű lányok is vonzóak, a kicsit teltebbek is, de amúgy szerintem legjobban az arc számít.
2016. dec. 29. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy kissé telt plak nőies idomokkal sokkal vonzóbb, mint egy csont és bőr lány, aki alig nőies. De egy nőies karcsú alak mindent visz nálam, ők a legszebb lányok.
2016. dec. 29. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes alak csak az animékban létezik, a valóságban valami kis kehe mindig van. Én azt szoktam mondani, ne a nő legyen tökéletes, hanem az életemet tegye azzá.
2016. dec. 30. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Most akármennyire is csúnya kimondani nekem a külső mind alakra és mind arcra igenis számít. A tökéletes pedig kinek mit jelent. Számomra éppen a vékony, lényegében csont és bőr, de ahogy előttem is írják: van akinek a telt. Nem lehet ezt így behatárolni, vagy egy kalap alá vonni, hogy a fiúknak xy alak tetszik. Én pedig szerintem nem tehetek róla, hogy a telt alak nem tud vonzani, valahogy így alakult ki nálam.

De láthatod, van aki szerint nem annyira fontos... változóak vagyunk.

Az pedig, hogy van egy kis szépséghibád, vagy nem vagy teljesen tökéletes az szinte természetes. Lényegében senki sem az. A kis felesleg pedig (szintúgy láthatod): akár vonzó is lehet más szemszögéből nézve.

De igazán képről lehetne véleményt alkotni, nem kell rólad, interneten van bőven, mert így azt sem tudom mit jelent pontosan a "kis felesleg" (csak lehetőleg hozzád hasonló legyen...)

20f

2017. jan. 1. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!