Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak. Nektek inkább a Sabrina Carpenter féle vagy Ariana Grande féle alakú lányok jönnek be?
Nem az a lényeg, hogy ők csak példát akartam adni.
Írjátok kort kérlek
Előre is köszi a válaszokat
egyik se
sexyvenushuegel alkata eléggé bejön :P
24F
Nekem ezek olyan festett darab/darabnak tűnnek hogy az hihetetlen. Nem igazán van különbség amire asszondanám hogy "Na az viszi a pálmát!"
Azonban én kedvelem a jó melleket és a jó bubi segget. Nem a nagy mellet, a jót. Amit úgy vagy tenyérbe, vagy úgy fogdosni tudok. Meg egy fennék ami szép formás.
Arca az mindenkinek más.. és elég egyedi is. Nem igazán van olyan kivehető különbség amit magyarázni tudnék. A barna és a vörösök bejönnek, döglök a szeplőkért.
Hozzáteszem az egyik lány 17, a másik olyan meh. Szal nem egy nagy választás. Inkább akkor már... ez a kettő. https://www.youtube.com/user/justbetweenusshow
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!