Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, hogy a párom az utóbbi pár hónapban csak hátulról szereti csinálni, hogy nem látjuk egymás arcát? Eltűnt az intimitás
1 éve vagyunk együtt. Régen elképesztően jókat szeretkeztünk misszionáriusban és sima lovagló pózban, amikor végig szinte összeért az egész testünk és csókolóztunk, bújtunk, simogattuk egymást, ölelkeztünk. Súlyt nem szedtem fel, büdös vagy ronda sem lettem hirtelen, nem tudom mi van. Régen is csináltunk amúgy hátulról lévő pózokban, de manapság úgy kell kicsit könyörögni, hogy egyszer-egyszer ne úgy legyen. Majd szólok már erről neki, de külső ötletekre is kíváncsi vagyok.
Manapság szinte csak kutyában, vagy fordított lovaglóban, vagy oldalsó kifli pózban csináljuk, de ezeket is úgy, hogy a felső testünk sem ér egymáshoz, csak az ágyékunknál a kettőnk teste. Egymás arcát nem látjuk, nem ölel, nem csókol.
Szexen kívül amúgy ugyanúgy megcsókol vagy megöleljük egymást.
23/N, 25/F
1-2:
"Mitől lehet az, hogy a párom az utóbbi pár hónapban csak hátulról szereti csinálni, hogy nem látjuk egymás arcát?" " Majd szólok már erről neki, de külső ötletekre is kíváncsi vagyok."
Légyszi a kérdésre is válaszolnátok?
Ezek a pózok is izgatóak és intimek. A nő fenekét az ölemben érezni isteni érzés. Persze ez nem ok arra hogy hanyagoljuk a szembőli pózt, főleg h könyörögni kelljen.
Próbáld meg felfedezni a jegyeket a mostani pózokban. Figyeld meg hogyan simogat és hogy ér hozzád! Ha abban nincs intimitás akkor lehet hogy a kapcsolat laposodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!