Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smallpenisxd kérdése:
Lányok! Ti kibeszélitek egymás között, hogy kinek mekkora a farka?
Figyelt kérdés
Ha esetleg megtudjátok hogy valakinek nagy vagy kicsi akkor azt kinevetitek:D?2017. máj. 24. 15:31
2/13 anonim válasza:
Nem, nem szoktam ilyesmiről a barátnőimmel beszélgetni, es nevetni sem szoktam semmilyen mereten ha netán megtudom.
4/13 anonim válasza:
1-es úristen xDDD
Mi kiszoktuk beszélni... de nem szoktunk nevetni rajta hogy kinek mekkora
(nem kérek privát üzit)
6/13 anonim válasza:
A legtöbb nem szokta, de minden társaságban van olyan ember (lehet nő vagy férfi), aki néha pletykálkodik ilyesmin.
Múltkor is egyik ismerősünk túl sok pezsgőt ivott és éppen magyarázta, hogy a férje nagyon anál párti és évente egyszer megengedi neki, mert úgy is kicsi a farka és annyira nem fáj...
Persze alapból pletykás és még rá is ivott, de bármikor megeshet ilyesmi, főleg ha éppen úgy jön el a személy a buliba, hogy ez a téma eléggé aktuális neki.
Ezt nem lehet elkerülni.
De általánosságban nem szokták kibeszélni, max ha nem megy a szex, vagy hiányzik valami.
8/13 anonim válasza:
Nem, mert bunkó dolog. Nekem sem esne jól, ha az én csiklóm és hüvelyem méretét beszélnék ki, meg hogy mennyire vagyok nedves. Ennek tudatában én is privátként kezelem ezt a dolgot.
10/13 anonim válasza:
Nekem elég jó, vastag, érdekel valaki csajt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!