Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor lehet egy lányt kinyalni egymás után?
puncinyalás a kedvenc része a szexnek nekem, és nem rég kipróbáltam mi történik ha miután kinyaltam a barátnőm, egy rövid szusszanásnyi szünet után megint kinyalom
furcsállta és nem érette mit csinálok hirtelen, de nem ellenkezett, sokkal hamarabb csúcsra juttattam mint elsőre
aztán megint, és így tovább, 7-ig jutottam, utána már egyszerűen nem engedte, zihált, nem kapott levegőt és azt mondta szédül/ájulás szélén van szóval nem erőltettem már
de vajon lehetett volna tovább is menni, el élvezett volna még 7 után? hol lehet a határ?
Az én barátnöm orgazmus után nem szereti, ha a közvetlenül a csiklóját piszkálom, mert túl érzékennyé válik.
Így kinyalás után behatolással folytatjuk.
Nem tudom,mivel még soha nem élveztem el nyalástól
:(
Utolsó, én sem :( így erről nem tudok nyilatkozni.
De nekem csiklóizgatásos után (az is csak magamnak megy ) maximum egy sikerül még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!