Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a szex?
Figyelt kérdés
A barátommal kb ket hete vesztettük el a szuzessegunket, nekem az mar eleve rettenetesen fajt, es most h mar csináltuk egy párszor neha meg mindig faj es ettől a fájdalomtól nem tudok el élvezni, pedig neha izgató is, meg a hasamban szoktam kozbe nagyon erős fájdalmat érezni, még a bordazott óvszert is próbáltuk hogy könnyebben elmenjek de az is csak rontott a helyzeten....
Mitől lehet ez? Érdemes vele orvoshoz menni vagy majd elmúlik?
2017. máj. 27. 20:30
11/13 anonim válasza:
Előbb-utóbb megszokjátok és belejöttök, csak még szexuálisan is össze kell hangolódnotok. Adj a dolognak időt, legyetek óvatosak. 2 hét még nem olyan sok idő. :)
12/13 anonim válasza:
A bordazott ovszer nekem is nagyon rossz volt, mint a smirglipapir..Sztem is az a baj, hogy meretes, es eleri a mehszajat.Amugy van eleg elojatek? Eleg nedves vagy?Esetleg meg ez is lehet gond,(nekem ettol is szokott fajni a hasam) hogy dorzsol.Ebben az esetben sikosito. Esetleg vegyetek vibracios gyurut, hatha azzal jobban eltudsz menni. Osszeszoktok idovel!
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a segítséget majd megpróbáljuk ezeket :))
2017. máj. 28. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!