Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a szex?
Figyelt kérdés
A barátommal kb ket hete vesztettük el a szuzessegunket, nekem az mar eleve rettenetesen fajt, es most h mar csináltuk egy párszor neha meg mindig faj es ettől a fájdalomtól nem tudok el élvezni, pedig neha izgató is, meg a hasamban szoktam kozbe nagyon erős fájdalmat érezni, még a bordazott óvszert is próbáltuk hogy könnyebben elmenjek de az is csak rontott a helyzeten....
Mitől lehet ez? Érdemes vele orvoshoz menni vagy majd elmúlik?
2017. máj. 27. 20:30
1/13 anonim válasza:
Vagy nem vagy elég nedves vagy párodnak túl nagy vagy böki a méhszájadat mert tövig nyomja.
3/13 anonim válasza:
Ha a hasad fáj közben, akkor az a legvalószínűbb oka, hogy a méhszájadat döfködi.
4/13 anonim válasza:
Ha eléggé nedves vagy, és attól fáj, hogy a barátod túl nagy hozzád, az nagy baj neki, mert az nagyon kell, hogy tövig lehessen nyomni...
5/13 anonim válasza:
Szerintem is a méhszájadat böki.
Viszont nekem csakis az ultravékony gumik jönnek be, azt alig érezni, de mégis biztonságos
6/13 A kérdező kommentje:
20cm....... de akkor Valószínűleg ez lesz a baj
2017. máj. 27. 20:50
7/13 anonim válasza:
Kössetek a tövére egy párnacihát.
8/13 anonim válasza:
És nem gondol rá, hogy nem kéne megpróbálni tövig tolni, ha ezzel fájdalmat okoz??
9/13 anonim válasza:
Ne tegye be teljesen, és nem lesz baj. Szólj neki, hogy meddig kellemes.
10/13 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy nem mindig egyforma mert van hogy nagyon fáj es van amikor teljesen bent van es jó erzes.... de ezt valahogy nem sikerül mindig eltalálni, szolok is neki, es figyel is, csak tenyleg nehez megoldani
2017. máj. 27. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!