Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az agyamra ment a szüzességem?
#19 - nem tudtam, hogy mentalista is vagy, és tudod mennyi nővel voltam eddig és/vagy mennyivel szerettem volna lenni. Ha mégsem lennél az, akkor elég értelmetlen kijelentés ez a részedről.
Másfelől viszont azok a nők, akik szemében az az igazi férfi, aki több nőt húzott fel, hát... lehet azt se engedném neki, hogy puszit adjon a farkamra, nem hogy a szájába vegye.
Akinek ez a mérce, az tuti önmagát is így állítja be, ergo fűvel-fával lefekszik, mert ez a menő, ez a divat és nem akar lemaradni. Nekem viszont semmi kedvem egy két lábon járó fertőbe tenni bármimet is. Az ilyen emberekben, legyen az nő vagy férfi csak annyi kihívás van, hogy ne kapj el semmit.
Azzal semmi gond nincs, ha te szeretsz veszélyesen élni, és hazárdírozol a nemi betegségek játékában, a Te életed.
Éppen csak az mutatja meg az egyszerűségedet, hogy aki nem ilyen, mint te, azt egyből életképtelen senkinek minősíted. Holott ez a hozzáállás leginkább téged minősít... szerintem.
Oké #20. Ez már egy jóval védhetőbb álláspont. Miért pont 18 év? Miért pont 18 év a jogban a felnőtt lét korhatára?
Miért pont 18 éves korától tesszük büntetőjogilag felelőssé az egyént -teljes mértékben!- a tetteiért?
Sokan 30 éves korukra sem igazán felnőttek. Nem képesek felelősséget vállalni.
Messze menőkig egyetértek veled, hogy valaki csak 21-22 évesen ér el eddig. Nincs ezzel baj. A 18. életévet önkényesen választottam az európai jogi gyakorlatból kiindulva. Ennyi.
#21 A válaszodból kiindulva ez volt a megérzésem. Tartom, hogy jó eséllyel nem tévedtem.
"...viszont azok a nők, akik szemében az az igazi férfi, aki több nőt húzott fel"
Nem éppen. A férfit sok szempontból lehet vizsgálni. A teljesség igénye nélkül én most csak a tárgyalt aspektusára térnék ki.
Figyelj! Nem mondtam, hogy egy nem szűz hím egyből férfi lenne. Én csupán azt mondtam, hogy egy agg szűz bizonyosan kisfiúcska.
Életképtelen, mivel képtelen teljesíteni a feltételeit az ember egyik legfontosabb funkciójának, az önreprodukciónak.
Nem hogy kapcsolatot, de még egy kósza szexet sem tudott elérni. Nincs tapasztalata, nincs rálátása, nincs bátorsága és nagyon nagy eséllyel kilátása sincs ezekre egy alapos önvizsgálat nélkül.
Mindenki változhat természetesen, sőt. Tény, hogy a kudarcok, igazán nagy személyes tragédiák sokszor hihetetlen fejlődést is hoznak. 100x erősebben állhat fel és kitudja, akár futhatok később én utána.
Ebben az állapotában viszont egy lúzer a világban.
Egy vesztes, aki még önmagának sem kellene igazán.
Ennek pedig semmi köze a szexuális hiperaktivitáshoz és a nemi betegségekhez, hiába próbálod így beállítani.
Mert nem fűt és fát mondtam, csupán egyetlen egy darab embert, aki elfogadta, kívánta, szerette volna annyira, hogy magába akarja fogadni.
#22 az egyik mondatod nagyon megragadta a figyelmem:
"Életképtelen, mivel képtelen teljesíteni a feltételeit az ember egyik legfontosabb funkciójának, az önreprodukciónak." - hát... ezzel vitatkoznék. Azt mondod az egyik legfontosabb dolog megcsinálni egy gyereket. Ok. Csak elfelejted, hogy azt a hülye is tud. Felnevelni sokkal nagyobb kihívás és felelősség.
Kérdezem: mennyivel jobb az, ha egy egyedülálló anyát látsz, aki esetleg egy ilyen hűtlen kalandort fogott ki, vagy netán azt sem tudja, ki a gyerek apja? Rengeteg egyedülálló anyát látok manapság 20-25 évesen, mert képtelenek voltak arra, hogy megválogassák a partnerüket.
A normálisabb emberek nem légből kapottan érvelnek, így ezért le is írnám, mi az, ami engem zavar ezzel az általad megfogalmazott teóriával:
Egyik ismerősöm konkrétan számon tartja, hogy mennyi nővel volt eddig. Nemrég lépte át a 150-et elmondása szerint, és amíg lakótársak voltunk, az életvitele alapján ezt el is tudom neki hinni. Akkor is sorra hozta a nőket fel, szinte ki se hűlt az ágy az előző után, fektette be a másikat. Tény, az összes csajnak azzal vagánykodott, hogy ő már mennyit megcsinált, és 10-ből 9 nőt azzal vitt be az ágyba, hogy megkérdezte tőle: "Kíváncsi vagy magadra, felférsz-e a dobogóra?" Meg persze e mellé néha bejátszik némi mese is a nagypáylás életről, amit egy-egy hotelszoba bérléssel meg is támogat néha, de ennyi.
Tény, mindig volt pisztolytáskája, de kijelentette azt is, hogy ha teherbe esik az egyik véletlen, akkor választhat: vagy adortusz, vagy neveli egyedül.
Nekem 29 évesen közel sem volt ennyi nő, sőt... nem tartom számon, de kb. a 10-et sem éri el. Viszont én mindig igyekeztem komoly kapcsolatot kialakítani, egy éjszakás szex eleve időpocsékolás, mert egy jobb maszturbációval ér fel csak, érzelmek nélkül nem több. Ha oda jutok, hogy lesz egy nő, aki alkalmas arra, hogy anya legyen, akkor majd lesz gyerek is, de felelőtlenül nem lehet beleugrani.
Elárulok még valamit: manapság a fiatal tyúkok azt hiszik, hogy övék a világ, és várják a szőke herceget fehér lovon. Majmolják a Vajna Timikéket, ő az etalon. Közben azt észre sem veszik, hogy egy család centrikus férfi számára undorítóak. Arra képtelen, hogy önmagát fenntartsa, ellássa, akkor hogyan bíznám rá felelősséggel a közös gyerekünket? Sehogy... alkalmatlan rá.
Megtehettem volna, hogy kibérelek én is egy autót, olcsoberauto.hu-ról mondjuk egy J kategóriás A7-es, napi 60 rongy nem is vészes érte, de minek? Azért, hogy felhúzzak több nőt menőzés céljából. A szex élvezhetetlen lett volna velük, kapcsolatra az ilyen nő elvből nem kellene, akkor meg minek? Aki értelmesen gondolkodik az életben, és arra hajt, hogy az érzelmi mellett az anyagi biztonságot is megteremtse a leendő családjának, az nem fektet olyanba pénzt, ami nem éri meg. Márpedig az ilyen eldobhatós libák nem megtérülő befektetések.
Szóval erős túlzás az alapján megítélni egy férfi életrevalóságát, hogy szűz-e még, vagy hány nővel volt idáig.
Az meg két külön dolog, hogy reprodukálni tudja-e magát, meg hogy akarja-e, és ha igen, akkor kivel. Még egyszer mondom, nem a reprodukció a nagy kunszt, hanem a gyereket igazi férfivá/nővé nevelni.
Persze ez egyre nehezebb lesz olyan társadalomban, ahol az ilyen előítéletek, alaptalan teóriák, mesebeli/teljesen abszurd elképzelésekből épített életcélok és a média szennye irányítja az emberek többségét.
Ezen nem ártana elgondolkodnod, mielőtt leírsz valós, de nem helyén való dolgokat...
Ha lesz időm kifejtem hosszabban is a válaszom ígérem. Elsőre viszont annyi, hogy sok dologban nincs vita köztünk. Vajna Tímea egy prostituált, én sem tartom kívánatosnak a majmolását.
Századosnak lenni nem jelenti, hogy képes vagy értelmes kapcsolatra. Ezt beleírtam az előző válaszba is.
Nem az érveimre reagáltál, hanem egy szalmabábbal küzdesz.
A fő állításomra érdemi választ nem kaptam, hogy miért nincs így szerinted.
Ezt húzd alá: "azt mondtam, hogy egy agg szűz bizonyosan kisfiúcska".
Ennek a cáfolata nem következik Vajna Timiből, a 150-es srácból, sem az A7-esből egyeneságon, miszerint: "túlzás az alapján megítélni egy férfi életrevalóságát, hogy szűz-e még".
Így ezt is húzd alá: "nem fűt és fát mondtam, csupán egyetlen egy darab embert, aki elfogadta, kívánta, szerette volna annyira, hogy magába akarja fogadni".
Hogy jó is legyen ez a kapcsolat már teljesen máshova viszi a vitát.
ELŐSZÖR KONTAKTUS KELL A MÁSIK NEMMEL! Ez az első lépés.
Egyébként egyet értek a korszellem sok fogyatékosságával és a konzumer idiotizmus szélsebes terjedésével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!