Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az agyamra ment a szüzességem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az agyamra ment a szüzességem?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, és kezd az agyamra menni, hogy nem szeretkeztem még. Mennyi az esélye, hogy örökre így marad ez? Melyik csajnak kéne a mai világban egy 20 éves létére tapasztalatlan srác? Szerintem ha igazán szeretünk valakit nem ez a fontos, de szerintem rengetegen nem így gondolják.

2017. máj. 26. 12:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Valóban sokan nem így gondolják, de aki tényleg szeret, az szívesen tanítgat majd, és mutatja, hogy mi neki az igazán jó. Ne stresszelj rá ilyen dolgokra, csak sodródj az árral, kezdj el ismerkedni, előbb-utóbb úgyis találsz valakit. Manapság szerintem örülhet az ember, ha a párja nem naponta váltotta a szexpartnereit előtte, úgyhogy én még azt is mondanám rád, hogy ritka kincs vagy. /L
2017. máj. 26. 12:35
 12/26 Lana85 válasza:
Szia! igaza van az előttem szólónak, manapság ciki már a középsuliba is szűznek ellni, a gyerekek gyerekesek :-) ostobák és gonoszak egymással, nagyon bele tudnak taposni az ember lelkébe. szóval olyannak mondd ezt el akiben megbízol, vagy ilyen fórumon. Na de itt a nyár, tessék menni szórakozni, fesztiválokra, ide-oda,haverokkal dobd be magad, légy kedves udvarias a lányokkal,mutasd magad magabiztosnak ne nyomulj durván. Vagy fordítva ha könnyűvérű csajokat szeretnél add a janit fizess pár kört és hajrá. Fiatal vagy élvezd az életet!!!! És ne a gép előtt meg az okostelefon mellett ülj gubbasztva, vár a nagyvilág! Legyen nálad gumi bármi eshetőségre, csak okosan!
2017. máj. 26. 12:58
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
#3, Feleslegesen írsz privátot, nem megyek bele egy nevetséges vitába. Ha nem igaz, amit írtam, min kapod fel a vizet? :)
2017. máj. 26. 13:05
 14/26 Bekecs Béla ***** válasza:
14%
Nem szeretem az ilyen élettelen embereket. Menj el ismerkedni. Amúgy ha én még szűz lennék 21éves vagyok. Tehát ha szűz lennék akkor úgy szednék fel csajokat, hogy dicsekednék neki, hogy még nem voltam nővel emrt az igazit keresem. Benned látom stb. Bár ezt anélkül is megcsináltam már párszor. Lényegtelen, tehát menj el ismerkedni..
2017. máj. 26. 14:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért gyűlnek itt a ribik is szépen... igaz #3-as és #6-os? ^^
2017. máj. 26. 14:50
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha egy nő igazán szeret nem azért fog dobni mert úr isten szűz és velem kell belerázódnia talán az egyetlen igazi negatívum a gyors elsülés és az utána elhalványuló kedv a folytatástól de ezt matyizással javíthatod.
2017. máj. 26. 16:59
 17/26 anonim ***** válasza:
en 25 eves vagyok es szuz, kerdezo fogjunk mar ossze es menjunk el valahova.
2017. máj. 26. 20:21
 18/26 anonim ***** válasza:

"Mennyi az esélye, hogy örökre így marad ez?"

Ez csakis rajtad múlik, pajti. Tudod a párkeresésben ugyanaz az elv érvényesül, mint az élet egyéb területein. Az egyiknek sikerül, a másik feladja. Ilyen egyszerű; aki feladja, annak nem sikerül.

2017. máj. 27. 12:18
 19/26 anonim ***** válasza:

Na jó, úristen. Sok álszent bigott agg szűz, akinek ez pusztán azért erény, mivel máshogy elvesztenék az önigazolásukat.

Fogjátok fel uraim, hogy nem a XIX. században vagyunk. A szüzesség 18 felett ma nem az erkölcs, hanem az életképtelenség bizonysága.

#5 és #13 Nem azért érzem nőnek magam, mert 15 évesen elvesztettem. Csupán közöltem egy számbeli tényt. Hogy mitől nő a nő, és mitől férfi a férfi egy hosszú (egyébként akár érdekes) vita tárgya lehetne.

Másik dolog: leminősítesz és személyemben kritizálsz, de vitára már nem vagy hajlandó. Ez kb. egy politikusi színvonal, gratulálok.

#15 Nem voltam több férfival, mint amennyi nővel te szerettél volna. ;) Remélem így is megáll a ribizés.

Uraim, lehet reflektálni. Én szívesen bocsátkozom vitába és nem derogál megvédeni magam bármelyik szexuálisan frusztrált kannal szemben. Hajrá!

2017. máj. 27. 17:56
 20/26 anonim ***** válasza:

Azt nem értem egyedül... miért 18 év ez a határ..miért kell 18 évesen már aktív nemi életet élni..vagy ha nem élsz akkor életképtelen vagy(?!), ebben nem értek egyet, én inkább olyan 21-22 éves korra tenném ezt a határt!

(És ha még valaki avval vádolna, hogy szűz vagyok..a válaszom nem, most is kapcsolatban élek)

2017. máj. 27. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!