Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az agyamra ment a szüzességem?
"Mennyi az esélye, hogy örökre így marad ez?"
Ez csakis rajtad múlik, pajti. Tudod a párkeresésben ugyanaz az elv érvényesül, mint az élet egyéb területein. Az egyiknek sikerül, a másik feladja. Ilyen egyszerű; aki feladja, annak nem sikerül.
Na jó, úristen. Sok álszent bigott agg szűz, akinek ez pusztán azért erény, mivel máshogy elvesztenék az önigazolásukat.
Fogjátok fel uraim, hogy nem a XIX. században vagyunk. A szüzesség 18 felett ma nem az erkölcs, hanem az életképtelenség bizonysága.
#5 és #13 Nem azért érzem nőnek magam, mert 15 évesen elvesztettem. Csupán közöltem egy számbeli tényt. Hogy mitől nő a nő, és mitől férfi a férfi egy hosszú (egyébként akár érdekes) vita tárgya lehetne.
Másik dolog: leminősítesz és személyemben kritizálsz, de vitára már nem vagy hajlandó. Ez kb. egy politikusi színvonal, gratulálok.
#15 Nem voltam több férfival, mint amennyi nővel te szerettél volna. ;) Remélem így is megáll a ribizés.
Uraim, lehet reflektálni. Én szívesen bocsátkozom vitába és nem derogál megvédeni magam bármelyik szexuálisan frusztrált kannal szemben. Hajrá!
Azt nem értem egyedül... miért 18 év ez a határ..miért kell 18 évesen már aktív nemi életet élni..vagy ha nem élsz akkor életképtelen vagy(?!), ebben nem értek egyet, én inkább olyan 21-22 éves korra tenném ezt a határt!
(És ha még valaki avval vádolna, hogy szűz vagyok..a válaszom nem, most is kapcsolatban élek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!