Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan veszítsem el a szüzessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan veszítsem el a szüzességem a bnőmmel ha nem áll fel a cerka?

Figyelt kérdés

Mit tegyek hogy működjön? Több alkalmam is lett volna szeretkezni vele, de egyszerűen nem megy. Hiába csinál bármit. 23 éves vagyok. Mi velem a baj? 2 éve egy prostit felvettem hogy leszopjon, de akkor sem működött.

Maszturbálni azt szoktam.

2017. ápr. 8. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1; biztos, hogy a lányokhoz vonzódsz?

2; esetleg volt az életedben olyan, amikor megaláztak akár farkad mérete miatt, akár csak úgy, és ezt lány tette?

2017. ápr. 8. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Túlságosan izgulsz, feszült vagy.

Próbáld meg magad jobban elengedni, ne pörögj rá a dologra, az első úgyse lesz 100%-os, még nem szűzként, de új partnerrel sem. A szexet mindenkivel újra kell tanulni, mert bár az alapvető dolgok ugyanazok, minden embernek másként működik a teste, és mást szeret.

A barátnőddel meg beszélgess el róla, nehogy ezen múljon a kapcsolatotok, és kérd meg, hogy próbáljon meg az eddiginél is jobban ellazítani téged, próbálja jobban oldani a feszültségedet.

Nem mondom, hogy eddig nem tette meg, de ha több alkalommal sem tudtál kellően ellazulni mellette, akkor nem csak veled van a hiba szerintem.

28/F

2017. ápr. 8. 10:34
 3/6 Ramone ***** válasza:

Annyi a bajod hogy borzasztóan dolgozik benned a megfelelèsi kènyszer mert tökéletes dugást akarsz ami pedig nagyon ritka

Azt hiszed hogy csak akkor élvezhető a szex ha minden óramű pontosan működik...

Ez baromság. Rágörcsölsz erre és ezért nem áll fel.

Nem dugni kellene egyből hanem hagyni időt arra hogy megismerd a saját és a nőd testét

Honnan tudnád hogy neki mi a jó mikor azt se tudod hogy neked mi a jó? Gondolkozz kicsit és ne görcsölj ennyire

2017. ápr. 8. 10:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Nőkhöz vonzódom
2017. ápr. 8. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Túl sokat maszturbálsz, ezért az ingek küszöböd lényegesn magasab mint amit egy lány tud okozni neked.

Ha teljesen abbahagyod a masztizást (max heti 1 alkalom), pár hónap és minden rendben lesz :)

2017. ápr. 8. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
izgulás feszültség lesz a gond
2017. ápr. 8. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!