Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti (nemtől függetlenül) kavarnátok olyan emberrel aki HIV fertőzött VISZONT nem fertőz mivel szedi a gyógyszereket és ezáltal teljes életet él?
Figyelt kérdés
már jóideje hiv fertőzött vagyok, viszont megintcsak jóideje már nem fertőzhetek a gyógyszerek által, illetve egyébként jó egészségnek örvendhetek.
viszont kezdem nagyon magányosnak érezni magam, jólenne egy barátnő(hetero vagyok), de hazudni sem,titkolózni sem akarok...véleményetek?
2017. máj. 25. 18:54
21/25 anonim válasza:
Ha jó az egéssége akkor igen. :)
19/L
22/25 A kérdező kommentje:
miert nem szed gyogyszert a haverod? nem akar elni?
2017. máj. 25. 21:30
23/25 anonim válasza:
Asszem valami vulkant emlegettek, hogy a szerelemtol ovezve vetik bele magukat....varj asszem iden az Etnahoz mennek nyaralni. Ne vedd be, hulyulok :D nem ketyosok. Igazabol nem tudom. Nem szed gyogyszert, de meghalni sem fog....jo valamikor biztos....de vagy egy 5-10 eve hives szoval biztos tudja, mit tesz. En meg kis toki voltam amikor megismertem valami turan. Aztan kb harom ev mulva mondta hogy van ez a dolog. Gondolhatod hogy nem fogom kerdezgetni hogy pontosan miert nem szedi. Mas csajjal nincs.
24/25 A kérdező kommentje:
eloszor elborzadtam hogy uristen, micsoda paros lehet de utana jot nevettem, sok evtol "megmenti" magat igy sajnos... pedig ha szedne a gyogyszert akkor meg esetleg arra is lenne lehetosege hogy meg eleteben ellendzert talalnak es megmenekul! en legalabbis ebben nagyon bizok illetve mar nem jarunk ettol olyan messze! 2 emberen igaz veletlen, de sikerult, teljesen kigyogyultak s hivbol! illetve tobb allatkiserlet folyik kulonbozo laborokban mas mas koncepcio alapjan amik szinten igeretesnek tunnek
2017. máj. 25. 22:05
25/25 anonim válasza:
Hát ha nekem a kiszemelt csaj akit ha szeretek HIV lenne, és szedi a gyógyszereket, én simán belemennék. Mivel csók alapján nem lehet elkapni, nemi úton meg nagyjából gumiban csinálnánk, amikor meg nem az meg ritka lenne, de akkor meg előtte pár nappal friss vizsgálattal.
Amúgy is elég hülyeség ez az egész, mindenki fél a HIV-től, aztán holnap meg elüt egy autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!