Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti (nemtől függetlenül)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti (nemtől függetlenül) kavarnátok olyan emberrel aki HIV fertőzött VISZONT nem fertőz mivel szedi a gyógyszereket és ezáltal teljes életet él?

Figyelt kérdés

már jóideje hiv fertőzött vagyok, viszont megintcsak jóideje már nem fertőzhetek a gyógyszerek által, illetve egyébként jó egészségnek örvendhetek.

viszont kezdem nagyon magányosnak érezni magam, jólenne egy barátnő(hetero vagyok), de hazudni sem,titkolózni sem akarok...véleményetek?

2017. máj. 25. 18:54
1 2 3
 1/25 Ramone ***** válasza:
100%
Becsülendő ez hogy felvállalod. Nem tudom hogy pasikènt hogy tudnék egy olyan lánnyal élni aki ugyanúgy gyógyszert szed mint te de remélem hogy találsz olyat aki elfogadja ezt és nem lesz semmi baj
2017. máj. 25. 18:58
 2/25 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetjük, hogy hogyan kaptad el?
2017. máj. 25. 19:08
 3/25 anonim ***** válasza:
39%
Én szívesen eldumálok veled, de rólam tudni kell, hogy nem szexelek random. Nekem meg kell ismerni. Ha értelmes ember, megfelelő védekezés mellett lehetnél akár a párom is.
2017. máj. 25. 19:10
 4/25 anonim ***** válasza:
58%
A gyógyszerek a fertőzés ellen is védenek? Azt hittem csak a tünetek ellen.
2017. máj. 25. 19:25
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek, hogy nem valószínű, hogy barátságon kívül akarnék valamit. Becsülendő, hogy titkolózni nem akarsz, ez maradjon is így, joga van tudni róla a partnerednek.
2017. máj. 25. 19:36
 6/25 A kérdező kommentje:

27 vagyok, 23 voltam mikor kiderült egy véradás alkalmával az állapotom majd rá 1 hónapra jött meg minden eredmény a Szent Lászlóból, hálistennek elején voltam még a dolognak, még jó volt a cd4 számom illetve a vírusszámom is csak 100.000 körüli érték volt.

hogyne! ha szeded a gyógyszert amellett hogy jobban leszel, egy idő után kimutathatatlan lesz a véredből a hiv vírus a spermiumban sem lesz, ezáltal megszűnik a fertőzőképesség is. kiirtani csak a fő termelő gócpontok fontossága illetve változatossága miatt nem lehet teljesen

2017. máj. 25. 19:42
 7/25 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. De sajnálom,hogy így alakult az életed. Kitől kaptad el?
2017. máj. 25. 19:46
 8/25 A kérdező kommentje:
nemtudom, nagy valószínűséggel az illető sem tudta hogy fertőzött, de számít szted?
2017. máj. 25. 19:51
 9/25 anonim ***** válasza:

Számít igen. Mert ,ha nem tudja tovább fertőzhet másokat,ha gumi nélkül csinálja...

Szólj az összes nődnek akivel valaha is viszonyod volt.

2017. máj. 25. 19:53
 10/25 A kérdező kommentje:
9.... szövegértés 1-es... szedem a gyógyszereimet,0-kimutathatatlan a virusszamom
2017. máj. 25. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!