Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti (nemtől függetlenül)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti (nemtől függetlenül) kavarnátok olyan emberrel aki HIV fertőzött VISZONT nem fertőz mivel szedi a gyógyszereket és ezáltal teljes életet él?

Figyelt kérdés

már jóideje hiv fertőzött vagyok, viszont megintcsak jóideje már nem fertőzhetek a gyógyszerek által, illetve egyébként jó egészségnek örvendhetek.

viszont kezdem nagyon magányosnak érezni magam, jólenne egy barátnő(hetero vagyok), de hazudni sem,titkolózni sem akarok...véleményetek?

2017. máj. 25. 18:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
jahh bocs, az én szövegértésem egyes... ne haragudj, fiatal voltam, sokat buliztam, hol haveri korben hol mas haveri koreben... a fene se tudja annyi nőből hogy kitől kaptam el... továbbadni nem hiszem hogy továbbadtam mivel eleg koran kiderult az allapotom, es abban az idoszakban pont nyugisabb voltam
2017. máj. 25. 20:15
 12/25 anonim ***** válasza:
9%
Attól még hogy szeded a gyógyszert ugyanúgy fertőzött vagy és fertőzöl is!!
2017. máj. 25. 20:19
 13/25 A kérdező kommentje:
ha szedem akkor csak hordozó vagyok és nem fertőzök tovább. esetleg te valami profi infektológus vagy hogy így tudod?
2017. máj. 25. 20:21
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

Nem ferőzöl tovább aha..

Nem bántásból,de szerinted ha ez így van ,mégis akkor miért nem szexelnének veled az emberek gumi nélkül??!

2017. máj. 25. 20:24
 15/25 A kérdező kommentje:
aki tudja hogy nem fertőz tovább az csinálja gumi nelkul is, aki meg buta mint a tök.... mint Te az rögtön elkönyvel b.u.z.i.nak,drogosnak és a tekintetemtől is fél mert mint írtam buta mint Te
2017. máj. 25. 20:28
 16/25 anonim ***** válasza:
7%
Na de azért írdd meg majd hány nővel sikerült szexelned gumi nélkül. Úgy,hogy ők ezt tudják.
2017. máj. 25. 20:31
 17/25 A kérdező kommentje:
egynek se mondtam el, mivel mindig gumithasználtam, illetve csak futó kapcsolatok voltak, viszont itt nem a dugásról van szó hanem egy párkapcsolatról! nem ugyanaz...
2017. máj. 25. 20:35
 18/25 anonim ***** válasza:
63%
Na ez viszont nagy szemétség tőled!!
2017. máj. 25. 20:36
 19/25 A kérdező kommentje:
micsoda? hogy minden veszelyforrast kizarva szexeltem ugy hogy mar alapbol nemtudtam fertozni? se oral se semmi, csak dugas, az is normalis gumiban csak hogy ne 100 hanem 100000 szazalek legyen a biztonsag, tenyleg szemet vagyok... illetve, a vedelem nem csak az egyik fel dolga! en mindent megtettem, ők volt hogy eröltettek volna dolgot ami esetleg ha ugy lennek fertozott hogy nem tudok rola, ill nem szedem a gyogyszereimet esetleg fertozhetett is volna
2017. máj. 25. 20:50
 20/25 anonim válasza:
Nyugalom teso, nekem van hives haverom. O meg gyogyszert sem szed. Szoval mar nem iszunk egy palackbol...en nem vagyok, na de a lenyeg hogy neki van az egyik legjobb csaja. Irtora szeretik egymast. Es a csaj siman belement mindenbe ugy hogy tudta, hogy a csavo hiv pozitiv. Szoval most mar igy ketten vannak. Ne aggodj siman lesz kapcsolatod. Meg aztan van asszem ilyen hivesek tarskeresoje is. Am jah jobb ha igy elmondod elore mint hogy farkalas utan jelented be a csajnak.
2017. máj. 25. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!