Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexpartnert, megcsalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexpartnert, megcsalni?

Figyelt kérdés

Csak szex kapcsolat van koztunk mar honapok ota. Szerinte ha lefekudne massal vagy en az megcsalas lenne, de en nem erzem annak. Azt mondta ha lefekszek valakivel, ot tobbet nem latom. Ti mit gondoltok errol? Meg lehet csalni valakit ugy hogy egyutt sem vagytok?

Jo a szex vele, elvezem a tarsasagat csak nagyon elfoglalt.. Havi 1x talalkozunk, max 2x.

2017. máj. 25. 14:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Letisztaztuk az elejen, ezert nem ertem.

Persze honapok teltek azota el, lehet hogy kozbe valtoztatna mar a dolgokon..

2017. máj. 25. 15:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Én azt mondtam a fiúnak akivel 4 hónapja járunk össze kb heti 1-2 alkalommal, hogy felőlem lehet mással amikor nem velem van, csak én ne tudjam meg, nekem ne mondja el.

Ja és ha meglátom mondjuk a facebookon, hogy barátnője van, akkor vége, mert nem leszek barátnő melletti szerető.

Ennyi. De ha úgy fekszik le mással, hogy én nem tudom és nem is henceg vele, az nem gond.

23/L

2017. máj. 25. 16:29
 13/16 A kérdező kommentje:

Ez egy jo hozza allas:))

Engem mondjuk nem zavar ha tudok rola, bar ez partner fuggo gondolom :)

2017. máj. 25. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna ki a kérdést. Szó szerint nálunk is ez van :O mindig ezt mondja nekem is a szexpartnerem hogyha lefekszek mással akkor őt felejtsem el és ugyanígy max havi egyszer találkozunk :D

Egyébként nem megcsalás ha mással is ismerkedsz mivel nem vagytok kapcsolatban. Engem sem érdekel ha a szexpartnerem más lányokkal is szexel, de nem akarok tudni róla. Magánügye.

N

2017. máj. 25. 16:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy "hagyományos" szexkapcsolatban nincs megcsalás, hisz nem vagytok érzelmi kapcsolatban.

Viszont minden kapcsolat, így minden szexkapcsolat más. Mert minden ember más.

Van olyan szexkapcsolat, amibe még a csók sem fér bele, mert az valakinek túl érzelmeken alapuló dolog. Másoknál meg alap dolog, még szexkapcsolatban is. Van, akinél belefér az összebújás, a közös programok. Van, meg ahol egyáltalán nem.

Másoknál mindenki azzal szexel, akivel akar, nem éri szó a ház elejét, a te partneredet pedig ez zavarja. Tehát a szó szoros értelmében nem megcsalás, hisz nem vagytok együtt, de attól még ezt őt zavarhatja, tehát gátat szabhat a folytatásnak.

Szerintem jobb lesz, ha külön utakon folytatjátok, mert ennek így semmi értelme. Te több szexre vágysz, viszont mással nem csinálhatod az ő akarata alapján, tehát szerintem jobb, ha külön utakon folytatjátok és vagy keresel egy normális párkapcsolatot, vagy egy olyan szexkapcsolatot, amiben többször szexeltek, vagy nem zavarja a másik felet, ha mással is együtt vagy.

2017. máj. 25. 18:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Ahogy már írták a megcsalásnak csak párkapcsolatban van logikai értelme,egy általad vázoltban nem releváns.

Egyébként ki, milyen partnereket talált neten szexre?

Havi egy alkalom nagyon kevés.

2017. máj. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!