Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexpartnert, megcsalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexpartnert, megcsalni?

Figyelt kérdés

Csak szex kapcsolat van koztunk mar honapok ota. Szerinte ha lefekudne massal vagy en az megcsalas lenne, de en nem erzem annak. Azt mondta ha lefekszek valakivel, ot tobbet nem latom. Ti mit gondoltok errol? Meg lehet csalni valakit ugy hogy egyutt sem vagytok?

Jo a szex vele, elvezem a tarsasagat csak nagyon elfoglalt.. Havi 1x talalkozunk, max 2x.

2017. máj. 25. 14:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ha csak szexpartner, akkor a megcsalás fogalmilag kizárt. Valószínű ő többet érez irántad. Döntsd el, hogy elmondod-e neki, hogy mással is ismerkedsz.
2017. máj. 25. 15:03
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Az Nem megcsalás . Mert a szexpartner Nem párkapcsolat. Mind a 2 félnek lehet más partnere is
2017. máj. 25. 15:04
 3/16 anonim ***** válasza:
15%

Te kevered a szezont a fazonnal!

A kapcsolat tulajdonsága és milyensége nem ugyan az.

A szexkapcsolat nem nyitott kapcsolat, ugyan olyan monogám kapcsolat, ami nem érzelmeken alapszik (de azon is egy kicsit, csak másképpen).

Szóval te összekevered a szexkapcsolatodat a sarkival, ezért én is elhagynálak.

2017. máj. 25. 15:04
 4/16 A kérdező kommentje:

Nem igy kezdtunk bele, pont azert mentunk ebbe bele es nem kapcsolatba hogy a szabadsagunk meg maradjon. ( Kiemelem hogy ez neki volt leginkabb fontos..)

Mindig tudta hogyha talalkozok valakivel, en is mondtam hogy ismerkedjen.. Nem volt ebbol gond.. Idaig.

Nekem nincsen lelkiismeret furdalasom ha ismerkedek, es nem is erzem megcsalasnak.

2017. máj. 25. 15:22
 5/16 anonim ***** válasza:
17%

(Előző voltam) Ha már egy szexkapcsolatban nem tudsz őszinte lenni, akkor az rég rossz.

Szóval ne keverd a szeretőt a szexkapcsolattal, és még ez sem teljesen igaz.

Láttam olyan szeretői kapcsolatot, ahol nem a szex hiányát élték ki...

2017. máj. 25. 15:22
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Akkor mond meg neki egyenesen, hogy ez neked kevés.

Vagy többet lesztek együtt, vagy keresel egy másik szex kapcsolatot.

2017. máj. 25. 15:23
 7/16 A kérdező kommentje:
En oszinte vagyok! Megmondtam ezeket neki is.. Tobszor elmondtam amikor mondta hogy sose csalt meg hogy nem tud mert nem vagyok a baratnoje.
2017. máj. 25. 15:25
 8/16 A kérdező kommentje:

Mondtam hogy szeretnem ha tobbszor jonne, de azt mondta hogy direkt csak ennyiszer jon mert igy tudja kontrolalni az erzeseit. ( ezelot azt mondta azt mondta azert mert elfoglalt)

Nem szeretnem lecserelni vagy barmi, kedvelem es tenyleg jol erzem magam a tarsasagaban olyan mimt egy barat is egyben, de nem tudok csak " hozza tartozni" igy hogy havonta 1x jon.

2017. máj. 25. 15:29
 9/16 anonim ***** válasza:
59%

Nem igazán értem.

Ha te is és ő is többet akar, akkor mire vártok?

Ha pedig nem, és az egyik félnek nem jó, akkor jön leülteted, és elmondod neki:

Több időt szeretnék veled lenni, de te azt mondtad, hogy nem tudsz / nem akarsz többet jönni.

Ahogy mondtam neked, ez így nekem kevés, ezért köszönjünk el egymástól.

És kész.

Szakítani kell.

Ezt írtam az előbb is, hogy ha ez egy ilyen kapcsolatban nem megy, akkor egy érzelmekkel teli kapcsolatban?!

2017. máj. 25. 15:49
 10/16 anonim ***** válasza:

"Szerinte ha lefekudne massal vagy en az megcsalas lenne, de en nem erzem annak. Azt mondta ha lefekszek valakivel, ot tobbet nem latom."

Ez egy feltétel az ő részéről a köztetek fennálló szexkapcsolattal kapcsolatban.

A szexkapcsolatok elején de minimum közben tisztázni kell a játékszabályokat, hogy mi fér bele, mi nem meddig és milyen formában tart. Mennyire van nyíltan felvállalva, vagy épp mennyire nem.

Neked beleférne, neki nem. Azaz nem vagytok közös nevezőn. Ezt kéne összehozni vagy valaki alkalmazkodik a másikhoz, jelen esetben úgy tűnik, hogy ő kevésbé fog. Tehát ha mással is csinálod, ő megcsalásnak érzi és akkor vége. Ilyen szexkapcsolat is van. Bár szerintem nem az, de a szexről ilyen téren én máshogy gondolkozom. :)

2017. máj. 25. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!