Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szoktak az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktak az emberek szexpartnert keresni? És kinek mit is jelent az pontosan hogy szexpartner mi fér bele egy ilyen viszonyba mi nem?

Figyelt kérdés
2017. máj. 12. 21:21
 1/7 A kérdező kommentje:

Inkább itt írjatok ne privibe.

Na szóval én olyanra gondolok hogy a pasi masszírozna erotikusan és abból szex lenne es jól megdugna de egyben gyengéd is lenne.nyugodt Helye is lenne jól is nézne ki fiatal is lenne.

Ilyen szexpartner viszony van vagy ez más?

Es hol keresnek az emberek az utcan villamoson v.hol?

2017. máj. 12. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Idős otthonban szoktam

Zabálom a seggeket

2017. máj. 12. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Áltslában neten. Csak szex semmi több. Találkozunk ki veszünk egy szobát közös zuhany. Szex megint zuhany és a következő találkáig nem keressük egymást. Nálam ezt jelenti egy szexkapcsolat vagy szexpartner . Ha más is van közös program, vacsi stb... Akkor az már Szeretői viszony. 23 L
2017. máj. 12. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy úgy ahogy a 3-as írta!
2017. máj. 12. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:

akár itt is

igen, olyan, hogy csak a szex. s közben egy kis beszéd.

pl. benne lennék :)

40/F/Budapest

2017. máj. 13. 00:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Oreg vagy te mar ehhez 40 evesen
2017. máj. 13. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Netes ismerkedés, beszélgetés, egymás izgatása szavakkal stb. Aztán megbeszéljük hogy találkozunk valahol. Az együttlét volt hogy elsőre is úgy történt mintha friss házasok lettünk volna. Csodálatos volt. Igazi szeretkezés volt egész éjszaka reggelig. minden belefért amit előre megbeszéltünk. Pl volt lány aki nem szerette hátulról, volt aki azt akarta h odalent borotváljam csupaszra, volt aki nem szerette a szájábavenni a farkam. Ezt mind előre megbeszéltük és nem volt semmi gond sem. Persze ott volt aki mondta h ez meg az izgatja és kipróbáltuk. Több együttlét kell az egymásrahangolódáshoz és egyre jobb lesz, de az egyéjszakások is csodálatosak voltak. Ez érettség kérdése. Egy 16-18 évestől nem lehet olyan hozzáállást és szexuális intelligenciát várni mint pl egy 30 évestől. Persze a kor sem garancia semmire sem. Én pl jól tudok fogalmazni ebből több nő leszűrte hogy értelmesebb vagyok mint az "akarsz dugni?" beköszönővel operáló kanok többsége. Ehhez kell emberismeret is ami szintén idővel és tapasztalással alakul ki. Én nem csalódtam sokat mert előre jól meg tudtam tippelni h kitől mit várhatok. Volt pl akivel akartam többet is találkozni de kétszer is lerázott elég átlátszóan. Na őt többet nem fogom keresni. Ezek a kalandok nagyon szép dolgok. Sokat tanul és tapasztal belőle az ember. Több lesz tőle, és az ágyban is tanul új dolgokat. Persze ha rossz emberrel kezd akkor rossz élménye is lehet. Biztos van aki átverné, kihasználná, vagy csak szórakozna vele stb.

28F

2017. máj. 14. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!