Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok/nők hol keresnek maguknak szexpartnert?
Én neten találok mindig, pedig nem is keresek. :D
Itt az oldalon is alakul valakivel, csak még nem szántam el magam. :)
4-es
Én nem híresztelném,hogy apuci pénze kell ahhoz ,hogy csajozni tudj
Társkeresőn találnak.
Nem a pénz a lényeg, hanem az igaz szerelem, első látásra. Van a mondás, inkább sírok a szüleim házába a barátommal, de szerelmesen, mint nevesek egy Ferrariba. Vagy valami ilyesmi.
De azért ha logikusan végiggondoljuk,leérettségizett 18 évesen,aztán ha 3 éves suliba ment csak akkor is most végzett.
Pályakezdőként 0 gyakorlattal nem hinném,hogy olyan sokat lehet keresni,hogy lebegtesd a csajok előtt.
24 évesen azért más,mert gondolom te se 0 tapasztalattal mentél ki.Ráadásul kint is drága az élet így forintba hiába sok az a pénz,ha ott nem ér semmit.Ahhoz,hogy az ottani mércéhez képest is jól keress,rengeteg munka és szakmai tapasztalat kell,ami azért nem pár nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!