Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem mindig csak "eros intenziv loketek" kozepette tud elelvezni. Miert van ez?
Figyelt kérdés
Mas ferfiak is vannak igy? Ez normalis? Vagy esetleg nem vagyok talan eleg vonzo neki? Illetve,nekem ez neha kellemetlen,es neha faj is,de nem mindig mondom neki. Mitol lehet a fajdalom?2017. máj. 24. 23:13
11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az eddigi valaszokat.
Nos har,tudni illik,hogy a parom olasz szarmazasu,es hat,elegge megvannak a maga "kis meretei" is amellett,hogy igy szeretkezik velem.:(
2017. máj. 25. 09:23
12/13 anonim válasza:
10-es vagyok. Akkor már érthető, hogy miért fáj neked. Mindenképp szólj, legjobb, ha ezt még akkor megbeszéled vele, amikor nincs felajzott állapotban. Ne szégyelld, mert hosszútávon biztosan nem lesz így jó neked, odáig is fajulhat, hogy már kívánni sem fogod, mert félsz a fájdalomtól. Ne jussatok el idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!