Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem mindig csak "eros intenziv loketek" kozepette tud elelvezni. Miert van ez?
Figyelt kérdés
Mas ferfiak is vannak igy? Ez normalis? Vagy esetleg nem vagyok talan eleg vonzo neki? Illetve,nekem ez neha kellemetlen,es neha faj is,de nem mindig mondom neki. Mitol lehet a fajdalom?2017. máj. 24. 23:13
1/13 anonim válasza:
Én felhívnám először a jósvonalat megkérdeznék egy látót, csak utána beszélném meg az urammal.
2/13 anonim válasza:
Mekkora van neki? Írhattad volna igazan...... a nagy lökéseknél a méhszájad veri, fog is fájni folyamatosan. Sérülhet is.
3/13 anonim válasza:
1. Tippre agresszívabb módszerrel szokott masztizni, vagy más okból igényli (körülmetélés, vagy hasonlók), hogy intenzívebb érzés legyen.
2. Teljesen normális, ha fáj, pláne, ha esetleg nem vagy teljesen felizgulva. De anélkül se élvezi minden nő az agresszív meneteket.
4/13 anonim válasza:
Én a helyedben írnék a kiskegyed olvasó kérdez rovatába és csak utána beszélném meg az urammal.
5/13 anonim válasza:
Mennyi kretén válsz szegény, segítséget kérő nő számára :(
6/13 anonim válasza:
En nem tudom milyen hosszu a szex. De biztos mikor ilyen lokeseket ad neked ot ez izgatja igazan. Ennyit tudok mondani amikor mashogy dugg meg egyszeruen nem elvezi ennyi. En nekem nincs ilyen bajom nem hallottam meg ilyenrol.
8/13 anonim válasza:
A ferjem is durvabb par lokes elejeig a vegen. De mivel szoltam neki, igy probalja finomabban. Nyilvan igy jobban ingerlodik nekik.
9/13 anonim válasza:
Megszokta, hogy az orgazmushoz erős ingerek kellenek, ezért csinálja...beszéld meg vele, de nehéz lesz 'leszoktatni" róla.
10/13 anonim válasza:
Szerintem ez a fajta befejezés gyakori a pasiknál, legalábbis én eddig ezt tapasztaltam. Mondjuk nincs nagy összehasonlítási alapom. :) Én a magam részéről viszont imádom, ha így élvez el a partnerem, jól begyorsul, erősebbeket és mélyebbre lök. Viszont ez csak normál méretű farokkal élvezetes, ami nekem kb 15 cm. Lehet a párodé jóval hosszabb és ezért okoz fájdalmat, ha bevadul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!