Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányként csak a nyalás izgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként csak a nyalás izgat a szexben ez mennyire gáz ill más is van ezzel igy? Vagy velem van a baj.

Figyelt kérdés

2017. máj. 23. 23:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem tom de en Amazon nyalni
2017. máj. 23. 23:25
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Már tegnap is mondtam, hogy baj.
2017. máj. 23. 23:47
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Engem pasiként izgat sokkal jobban, mint a konkrét aktus! Szerintem nincs ezzel semmi baj! A lényeg a végeredmény! ;-)
2017. máj. 23. 23:52
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

A nők háromnegyede így van vele, és nincs ezzel semmi baj.

Fontos, hogy a partnerednek legyen lehetősége arra is, hogy a puncidba is behatoljon, még ha neked az nem is fontos. Mindig intézd úgy, hogy előbb a te orgazmusod legyen meg, mert a férfiak, ha elélveztek, elbágyadnak, és csökken a vágyuk. A legtöbb férfi szeret nyalni, de kevesen tudnak igazán jól. Tanítani kell őket, és ha látják az értelmét, szívesen és gyorsan tanulnak, :)

Az szerencsés, hogy érted, mennyire élvezetes az orális kontaktus, ne tagadd meg te se a párodtól, és kérdezd ki, hogyan szereti.

2017. máj. 23. 23:53
 5/11 anonim ***** válasza:
29%
Ha ügyesesen szopolálsz, akkor fair enough.
2017. máj. 24. 00:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Férfiként engem is leginkább ez izgat a többi része is jó,de kevésbé,ha kapcsolatban nem is,de szexkapcs esetén megelégednék ennyivel simán.
2017. máj. 24. 01:39
 7/11 anonim ***** válasza:
42%
Nincs baj. Szeretek csiklót és pinát nyalni nagyon !
2017. máj. 24. 06:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyalnálak
2017. máj. 24. 09:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Valahol azt olvastam, hogy a csikló izgatása aktiválja a hüvelyben a G pontot.

Az én párom csiklóját csiklandozza a nyelvem, azt mondta, hogy azt nem szereti mert csikis tőle. A feleségem azt szereti, ha kézzel masszírozom a csiklóját és a környékét.

Valószínűleg működik a módszer, mert egy idő után már kívánja a dugást és határozottan élvezi is. Azt is szoktam csinálni, hogy ha misszionáriusban szexelünk, akkor kicsit feljebb húzódok, és míg a makkom a hüvelyében jár, addig a farkam töve a csiklóját stimulálja. Ezt is imádja.

2017. máj. 24. 09:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Veled igen mert ez hetero kategoria!
2017. máj. 24. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!