Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol (harmas szex partner kereso)?
Minap meglattam hogy a parom a tudtom nelkul felregisztralt minket egy harmas szexpartner kereso oldalra...
Szerintem a beleegyezesem nelkul nem volt joga hozza, meg nem tudja, hogy tudom.
Ti mit tennetek?
1: mi ez az oldal, nem ismerem
2: te mit kerestél ezen az oldalon?
3: ő csak fantáziálgat erről, nem gondolja komolyan
Szerintem ez nem egy normális dolog egy párkapcsolatban.
Ha annyira sem tisztel téged hogy ilyeneket csinál a hátad mögött, elgondolkodnék, Ő-e az akivel én hozamosabb ideig össze akarom kötni az életem...
Jó nagy lúzer, ha úgy tette, hogy lebukott előtted. :D
De félre a tréfát.
1. Beszélj vele, hogy ez most mi?
2. Érdekes lenne, hogy ezt arra használta, hogy nőkből csaljon ki képeket hogy arra verje ki, vagy, így akart volna más nőket felszedni (van ilyen aki behazudja, hogy a felesége épp beteg de ő most itt van, stb).
Egyébként képeket is használt? Közös szexfotókat?
Pont egy eleg kiados veszekedes utan rakta fel a profilunkat, szerencsere kepet nem toltott fel. Amugy lanyt keresett harmadiknak.
Regebben beszelgettunk rola, hogy majd lehet, hogy kiprobaljuk, de en mondtam neki, hogy meg nem vagyom ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!