Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti kajak visszautasítanátok egy ilyen ajánlatot?
Meglepődve olvstaam itt egy-két férfi válaszát.
Tényleg ennyire álszentek vagytok?
Vagy csak kamuztok?
Én is gondolkoztam azon,hogy felajánlom magam egy 40-es férfinak,de ezek után elgondolkodtam.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
6: Igen, ezt én sem értem. Szerintem az ilyen emberek maguknak is hazudnak, a tükör előtt állva is.
7: Ha nem öreg vagy, biztos ismered a "Why not both?" meme-t amiben egy kislány teszi fel ezt a kérdést.
A férfinak miért kellene eldobni bármit is? Ki mondta hogy otthagyja a feleségét? Miért ne élvezhetné mindkét nővel a dolgokat?
Nem firtatom hogy ki, miért mondana nemet egy ilyen ajánlatra, de az biztos hogy élnék a lehetőséggel és szexelnék vele! :D
Túl rövid az élet hogy ilyesmit kihagyjon az ember!
Mi van ebben meglepo ha egy no kap kosarat??
En is elhajtanam mint nyulat a vetemenyesbol!
Sokminden vezerelheti, lehet beteg es "jo indulatbol" szeretne tovabb adni, vagy epp ami Velem tortent fiatalabb koromban hogy mindeg elhajtottak a csajok es most epp En teszem ugyanezt veluk, szokatlan es irritalo a szituacio, nem vagyok raszorulva ilyen szexre es stb.
41/F
fiatal srác lehetsz még, de én mint 30+ mondom, hogy nem kellene egy ilyen csaj aki csak úgy felajánlja magát. Természetes fiatal, tapasztalatlan koromban még a legyet is reptében, de amikor már az ember sok kapcsolaton, sok kalandon túl van és talált magának egy olyan párt, akivel minden szuper, az nem fog egy hülye kis nedves punci miatt megőrülni.
Főleg ha a pasi tudja, hogy bármikor össze tud szedni egy ilyen fruskát.
Szerintem az a gáz, hogy te rajtad ennyire tud uralkodni egy nedves punci, ennyire irányíthatóvá válsz ha áll a farkad.
Ha nem vagy vonzo a szamomra akkor hiaba lennel olyan nedves mint a Balaton.
S a vonzo is lennel se biztos. Itt egy pelda: ha a beosztottam vagy nem elvezek a szadba, barmenyire kered. Akkor se ha diaklany lennel az osztalyomba.
De van sok eset amikor igen.
"Tényleg ennyire álszentek vagytok?"
Az, akinek többet ér az, hogy van munkahelye a mai világban, az nem fog kockáztatni egy kis kavarás miatt...
Én nem vagyok álszent, én írtam ott a #8as választ :D
Bár egyszer megtörténne velem egy ilyen, kár hogy csak kanok dolgoznak nálunk az irodában.
De hozzá kell tennem, hogy szingli vagyok, ha lenne csajom, akkor kizárt dolog, hogy belemennék bármibe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!