Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti kajak visszautasít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti kajak visszautasítanátok egy ilyen ajánlatot?

Figyelt kérdés

Meglepődve olvstaam itt egy-két férfi válaszát.

Tényleg ennyire álszentek vagytok?

Vagy csak kamuztok?

Én is gondolkoztam azon,hogy felajánlom magam egy 40-es férfinak,de ezek után elgondolkodtam.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2017. máj. 23. 11:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
60%

Álszentek! Ajándék szexnek ne nézd a #valami frappáns befejezés#

Rögtön letolnám a gatyát.

2017. máj. 23. 11:59
 2/29 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok álszent. Természetesen izgatna eljátszani a gondolattal, de nekem a szexualitás több, mint egyszerű biológiai ösztön.
2017. máj. 23. 12:00
 3/29 A kérdező kommentje:
Akkor itt ,miért írják azt ,hogy elküldenék a csajt?! Holott szerintem kamu...
2017. máj. 23. 12:01
 4/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit válaszoljak...bennem az ösztönök és a hűség( a párom iránti tisztelet) többször összevesznek, eddig a hűség győzött...de biztos lenne az a helyzet és az a nő, amikor meginognék...még nem.jött el...
2017. máj. 23. 12:04
 5/29 anonim ***** válasza:
49%
Bizony ezt én is álszentségnek tartom.
2017. máj. 23. 12:04
 6/29 A kérdező kommentje:
De,miért kell kamuzni egy anonim oldalon?
2017. máj. 23. 12:05
 7/29 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nyugodtan válaszd ketté a jó házasságban élő férfiakat a rosszban élőktől, illetve a szingliktől.

Előbbieket ugyanis nem fogja annyira vonzani egy mégoly harmatos p. sem, hogy félredobják miatta azt, amit felépítettek az asszonnyal. És persze egy olyan nőt "legyőzni" az ágyban, aki húsz éve ismeri az adott férfi testének minden rezdülését, az nagyon mission impossible.

Az utóbbi két csoport viszont - ha nem nőgyűlölő -, akkor több-kevesebb szemrebbenés után meg fog rakni.

2017. máj. 23. 12:11
 8/29 anonim ***** válasza:
Nem vagyok álszent, de egy ilyen felajánlásról nincs jó véleményem férfiként sem.Ez nem normális nőhöz való viselkedés.Azzal tisztában vagyok, rajtam kívül rengeteg álló fa..sz ugrik az ilyen dolgokra, de én nem.Nem izgat fel egy riba..nc.Maradibb vagyok a többiektől és felelősségteljesebben élek.
2017. máj. 23. 12:14
 9/29 anonim ***** válasza:
69%
Ennyire ostoba vagy? Szerinted mindenki egyforma? Itt is, illetve a linkelt kérdésnél is eltérőek a válaszok, mivel különböző emberek vagyunk. Szerencsére..
2017. máj. 23. 12:20
 10/29 anonim ***** válasza:

örömmel venném, és ha nem gond, akkor hajrá!

40/F/Budapest

2017. máj. 23. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!