Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti belőletek mit váltana ki az hogy ha pl barátnőtöket meg látnátok egy lánnyal együtt és ti pont úgy mennétek be vagy nyitnátok be izgatna titeket a dolog?
Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 16:01
1/15 anonim válasza:
Na most ezt elképzeltem. Jó lenne beszálni harmadiknak. :D
2/15 anonim válasza:
Biszexuálus vagyok szóval tetszene lehet hogy még be is szállnék 3.-nak :) 😍
3/15 anonim válasza:
Nem tudom értelmezni a kérdést a heteroszexualitás témakörében.
5/15 anonim válasza:
Felhőcske!
Az agyam eldbom tőlled. Szinte mindig azt válaszolod amit én. Mi lelki társak vagyunk. Holnap este valahol?
6/15 anonim válasza:
Aki kollégista volt, az sok ilyet láthatott.
7/15 anonim válasza:
Nagyot csalodnek benne es valoszinuleg a baratsagunk is ra menne mert taszitanak a melegek!
N/31
8/15 anonim válasza:
Azt se tudom ki vagy. Meg hol laksz?
10/15 anonim válasza:
Inkább ledöbbennék, és kb a gyomrom fordulna föl... De azért megbeszélném vele, és amég nem akarna tőlem többet, sőt nem is vágyna többre, addig maradhatna a barátság. Legalábbis most így gondolom. De barátnőim (tudtommal) 100% heterok, mint ahogy én is :)
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!