Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki penzert csinalja mert muszaj, akkor mar ku. va?
Ez a k....va definíciója...pénzért fekszik le valakivel vagy elégíti ki. Tök mindegy milyen indokból.
Más választás meg mindig van...úgyhogy ez sz...r duma.
Aki ebből szerez pénzt, és a testéből él, az bármilyen körülmény is van, akkor is prostinak fog számítani, lényegtelen mi okból teszi.
A hivatalos prostik is azért fekszenek le pénzért, azokkal akikkel kell, mert pénzre van szükségük. És igazából te is ezért akarsz lefeküdni valakivel pénzért, mert pénzre van szükséged. Ugyanaz a kettő.
Rosszul tetted föl a kérdést. Szerintem ezt úgy kell fölfogni, mint mondjuk a béranyaságot. Vagy akár a véradást, vagy a csontvelő adást. Mindezekkel valakin segítesz, és bizony fizetnek érte.
A béranyaság esetében még olyan is van, hogy a férj spermájával termékenyítik meg a béranyát.
Az esetedben szintén föl lehet fedezni a jótékonyság elemeit, és én bizony nem tudom, hol kell meghúzni a határt, ha egyáltalán van.
Ha én összejövok egy nővel, aki előttem sok, mondjuk 30 pasival próbálkozott, de hozzám jó és hű, akkor kutakodhatom a múltjában?
A világ bonyolult, a dolgok nem feketék és fehérek. Nekem mindig gyanusak azok, akik összetett problémákra egyszerű választ adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!