Szerintem Dancsó Péter kezd egy kicsit lejjebb süllyedni. Sokan mondják hogy " ő már csak a pénzért csinálja" és szerintem ez egy igaz is. Nektek mi a véleményetek? Dancsó fanok kíméljenek.
Minden ember a pénzért csinálja azt, amivel pénzt keres, az első perctől fogva.
De nem tudom, ki ez az ember.
Ennek menjünk a mélyére. Vannak kis videósok akik nem pénzért videóznak hanem hobbiból. Nekik respect! Az ilyenek ötezres vagy kevesebb nézőtáborral bírnak. De vannak a kis nézőszámúak között is akiket a pénz vonzotta a youtube-ra. Már most a fél ország youtube videós akar lenni és nyilván a pénz vonzza őket. Már minden szomszéd Pistike videó$ lett.
A nagy videósok már biztos hogy mind főleg a pénzért tolják. Akik már bevallották hogy ebből élnek azok ezt nem is titkolják. A pénz miatt vágott bele sorban mindegyik videós az adomány kérésekbe. A pénz miatt kezdtek szinte mind streamelni is. A pénz vagy egyéb juttatások miatt keresnek szponzorokat. Ezek egyértelműek. Na az a gond a Dancsóval hogy nem illik bele ebbe a képbe mert ezek közül tudtommal egyiket se csinálja. Nehéz hova tenni. Olyan mintha sokszor csak azért jelentkezne új videóval hogy kibeszélje magából azt hogy valami nincs rendben a világgal. De az is lehet hogy csak szándékosan törekszik az exkluzivitásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!