Szerintem Dancsó Péter kezd egy kicsit lejjebb süllyedni. Sokan mondják hogy " ő már csak a pénzért csinálja" és szerintem ez egy igaz is. Nektek mi a véleményetek? Dancsó fanok kíméljenek.
Hát, nem tudom... Figyelem, nekem ez a saját véleményem lesz.
Szerintem Dancsó most is vicces. Sőt. Talán pont most éli fénykorát. Csak érteni kell a humorát.
Szinte biztos, hogy nem csak a pénz miatt csinálja. Én pl a régi és a mostani videóin is ugyan úgy tudok röhögni.
Nem tudom, ti észrevettétek-e, de Péter nem az olyan "jajj imádlak titeket nézőim, és nektek köszönhetek mmindent". Nem arról van szó, hogy nem szereti a nézőit, csak nem mondja ki. És nem, nem azért, mert bunkó. Csak mert... ő nem olyan mint a többi videós. Rontaná az "imidzsét" :D
A Los Angeles-es utat is a nézőinek köszönheti, mert Mo-n övé a legnépszerűbb csatorna. Ezt ő is tudja nagyon jól, hogy a nézői nélkül ez nem sikerült volna. És ezt "úgy köszönte meg", hogy a videó végére nem tette rá az outrot+azt a videót nagyon komolyra csinálta (és tőle ez baromi ritka:D). Bár lehet, hogy ez hülyeség és csak én gondolom így:D
Dancsó amúgy sem a filmkritikákról lett híres (az Szirmai Gergő), hanem a filmek kiparodizálásáról. Itt most nem arról van szó, hogy neki egy film sem tetszik, csak neki ilyen a humora.
Nem, nem vagyok nagy Videómánia rajongó, csak szeretem a videót. Lehet lehordani, lepontozni, hogy mit képzelek én itt, hogy idejöttem én, aki nem ért egyet a többi hozzászólóval. Mondtam. A saját véleményem. Mindenkinek van.
Az "ő már csak a pénzért csinálja" inkább az olyanokra igaz mint a Thevr akik már mindent csinálnak hogy több néző és több szponzor és pénz legyen.
A Dancsó műfaja az irónia és minden témában készít egy vagy több iróniára épülő videót. Régen mint sokan én is azt gondoltam hogy egy kis nyálas hülyegyerek aki időben kezdte és bejött neki a videózás de már látom hogy jól gondoltam :) - helyett azt gondolom hogy az iróniát nagyon érzi és ritka jól építi köré a videóit.
A kezdetek kezdetén még nagyon jó volt, de sajnos úgy 2015 óta ráállt a 12-13 éves kis p.ö.c.sök "szellemi" színvonalára. Amolyan Saskabaré "humorú" lett. Borzalmas.
Dancsó Péter nulla, legalábbis az új dancsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!