Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szégyellitek a testeteket szex közben?
és arra nem gondoltál, hogy valakinek a husisabb test a tökéletes? :)
nekem pl a teltebb alak jön be, exemnek amikor lapos hasa volt akkor is izgató volt, de amikor felszedett rá pár kilót, sokkal jobban izgatott a látványa érintése...
szóval szerintem ne parázz ettől, ha együtt vagytok és szeretitek egymást, akkor erről tudtok beszélgetni, ha annyira félsz ettől
24F
Én a melleimet utálom. Eleinte mindig takargattam de a barátom mondta hogy semmi baja a melleimmel, és fejezzem be ezt. Azóta sem szeretem magamon, de el kell fogadni,és fontosabb hogy élvezzük a szexet :)
Hidd el közben nem azt a plusz 5-10 kilót fogja nézni!:)
N
Keress ra a "tökéletes alakú" sztárok nyári furdoruhas paparazzo fotóira a neten
Meglátod ok sem olyan tökéletesek ha nem beállított utómunkazott fotókat videókat látsz róluk
Mint ahogy biztos te is tudsz szuper beállított szelfiket csinálni magadrol
Az interneten meg a tévében meg az újságokban látott képek 99%-a manipulált. Photoshoppal eltüntetik a hurkákat, vékonyítják a combot, a kart, simítják a bőrt, kerekítik a segget, nagyítják a mellet, odébb teszik a mellbimbót, ahol pont jól mutat, és még sorolhatnám. Nem valóság. Olyanok, mint egy rajzolt nő a mesékben, ariel, meg pokahontasz. Gondolom azok miatt nem érzed magad rosszul.
És ezzel egy valamire való férfi is tisztában van, legfeljebb a szűz 14 évesek hiszik azt, hogy az valóság. Úgyhogy nyugi :)
Az ágyban és amúgy a szexuális vonzerő nem a tökéletes testből fakad hanem a nőiességből. Furcsa de egy kövér és hájas csaj ugyanúgy lehet nőies mint egy vékony és jóalakú. Mellesleg ha már meztelenek vagytok akkor ilyesmi nem jön szóba. Ha kíván akkor pont le fogja sajnálni hogy van-e narancsbőröd v sem.
A száj-, test-, lábszag ellenben már nagyon taszító tud lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!