Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már veletek hogy orál közben nem szólt a srác és elment a szátokba?
Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 15:37
1/8 anonim válasza:
nem vagyok lány, de oda ment és? sZERETTEM.
3/8 anonim válasza:
Igen. Még régebben mondtam neki, hogy egyszer kiprobálnám milyen de nem volt megbeszélve, hogy akkor lesz. Hirtelen nem is tudtam elment, csak azt éreztem, hogy valami folyik ki a számból, miközben még szoptam. Elöször azt hittem, hogy valami visszajött és ez a gyomromból, belolem jon...de aztan eszrevettem hogy csak a barátom folyik a szambol :D
5/8 anonim válasza:
Tőlem max közben megkérdezik, megkóstolnám-e, hová mehet..
6/8 anonim válasza:
Miért kéne szólni?
Én se szólok nyalásnál,hogy "kezdek nedvesedni, vigyázz"....
7/8 anonim válasza:
Igen volt,de tőlem megkérdezte,hogy nem gond-e?!NAgyon figyelmes partnerem volt.
8/8 anonim válasza:
Miért kéne szólnia? Azt úgyis megérzed, hisz teljesen megkeményedik, aztán lüktetni kezd - maximum nem nyelsz akkor.
Én sem bírom az ízét, de a páromnak jó érzés, hogy a számba megy el, így hagyom, aztán zsepi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!