Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek mostanában elég sűrűn van pattanás, kelés szerű dudor a hüvely bejáratánál. Utalhat ez megcsalásra?
Figyelt kérdés
Már idén is 2-3 alkalommal volt.2017. máj. 20. 13:24
11/16 A kérdező kommentje:
Jó... akkor igazat van. Lehet hülye vagyok.
2017. máj. 20. 14:14
12/16 anonim válasza:
Istenem kérdezö itt látszik mennyire hülye vagy! Dobd ki csóri csajt ,ő jobban jár!! Képzeld nekem is van herpes a számon. Pedig nincs is pasim
Tudod te egyáltalán mitől alakul kia herpes te nagyon okos??! Az benne van a szevezetbe alapból,van akin kijön és van akin nem. Ha legyengül a szervezet akkor is kijön,megha megvan a bnődnek attól is kijöhet. Előbb nézz már utána a dolgoknak aztán rinyálj itt!! Idióta! Nem sok eszed lehet
13/16 A kérdező kommentje:
Jól vanna, csak ez így együtt kicsit furi volt. De akkor jó...
2017. máj. 20. 14:44
14/16 anonim válasza:
A lányom két évesen kapta el a herpeszvírust a bölcsiben.
Jómagam az egész serdülőkoromat végig küszködtem ezekkel a brutàlis szőrtüsző gyulladásokkal. Még szűz voltam.
Ezek ellenére lehet megcsal.
15/16 anonim válasza:
Elöbb inkább járj utána a dolgoknak,okulj,és utána vádaskodj!! Neked sem esne jól fordított esetben szerintem....
16/16 anonim válasza:
Nekem is már akkor is volt ajakherpeszem, mikor fogalmam nem volt a szexről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!