S. O. S Ez minek a tünete lehet? (Lent)
Pár napja nagyon viszket és olyan érzés mintha sebes lenne a kisajkam.Tegnap a barátom megnézte és pattanásokat talált a kisajkamon,én most megnéztem és sok bőrszínű pattanást találtam ott. Mikor szexeltünk és beakart hatolni és betette nagyon fájt,pedig nem vagyok szűz,most az első hogy fáj a szex. Büdös is ott lent nekem.
19/L
Hpv
Mindketten irány a doki ( bőr és nemibeteg gondozó)
HPV okozta Condyloma szemölcs ha ilyen ellipszis vagy gömb alakú bőr cafatok, a viszketést okozhatja ez vagy gomba! De az nem most jött ki, nem 2 nap alatt lesz akkora, az neked hetek óta ott van, hogy nem láttad?? Fürödtél te édes lyányom?
Hogy engedhetted, hogy bármi nemi betegség vizsgálat nélkül betehesse???
És amúgy is, büdösen engedted, hogy hozzád érjen?? Arra nem gondolsz, hogy megfertőzöd?? Édes jó istenem..
Mindketten menjetek orvoshoz, azonnal!!!!
HPV okozta Condyloma szemölcs ha ilyen ellipszis vagy gömb alakú bőr cafatok, a viszketést okozhatja ez vagy gomba! De az nem most jött ki, nem 2 nap alatt lesz akkora, az neked hetek óta ott van, hogy nem láttad?? Fürödtél te édes lyányom?
Hogy engedhetted, hogy bármi nemi betegség vizsgálat nélkül betehesse???
És amúgy is, büdösen engedted, hogy hozzád érjen?? Arra nem gondolsz, hogy megfertőzöd?? Édes jó istenem..
Mindketten menjetek orvoshoz, azonnal!!!!
1. Nem szemölcsök,csak kis pattanások.És nem elipszis alakúak.
2.Nem hetek óta hanem 3napja viszket,és neki mondtam hogy viszket,és nézegette és pattanásokat talált,de én ma egy egész sor pattanást találtam , egymás mellett vannak mint a gyöngysor. Én néztem de nem találtam ott pattanásokat,ő látta meg,de igen most jött ki.
3.Képzeld mindennap fürdök.És nem büdös csak órák reggelre lesz az. Lyány? Miféle paraszt vagy te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!