Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet terhesség tünete?

Ez lehet terhesség tünete?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedek már több mint 2 éve és sose hagytam ki szemet belőle esetleg 1-2 óra eltéréssel vettem be őket néha.Legutóbb 2,5 hete volt menzim, de ugye nem sok a gyógyszer miatt. De most aggódok mert furcsa tüneteim vannak. Alhasi fájdalmam van ugy 1,5 hete folyamatosan, néha szúr is és fehér krémes jellegű folyásom pár napja. Hányinger is előfordul de az attól is lehet hogy a gyomrommal gondok vannak. Legutóbbi menzesz alatt volt egy gombás fertőzésem amit csak külsőleg tudtam kezelni. Nagyon félek. Szerintetek?

20/L

2016. aug. 14. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz terhes, de ha az lennél akkor egyrészt nem jött volna meg, másrészt még nem lenne tünete, főleg nem alhasi fájdalom. Nem is értem miért jutott eszedbe terhességre gyanakodni, elronthattad a gyomrod, vagy fertözést kaptál, ez a legvalószinűbb és úgy tűnik a goüba sem múlt el.
2016. aug. 14. 13:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyértelműen valami fertőzés áll a háttérben szerintem. Nőgyógyászati valószínű a folyást tekintve, vehetsz kúpot rá, ha gomba.

A hányinger inkább valami vírusfertőzésre utalhat, nem terhességre. Nincs mitől félned, nyugodj meg.

2016. aug. 14. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!