Ez lehet terhesség tünete?
Fogamzásgátlót szedek már több mint 2 éve és sose hagytam ki szemet belőle esetleg 1-2 óra eltéréssel vettem be őket néha.Legutóbb 2,5 hete volt menzim, de ugye nem sok a gyógyszer miatt. De most aggódok mert furcsa tüneteim vannak. Alhasi fájdalmam van ugy 1,5 hete folyamatosan, néha szúr is és fehér krémes jellegű folyásom pár napja. Hányinger is előfordul de az attól is lehet hogy a gyomrommal gondok vannak. Legutóbbi menzesz alatt volt egy gombás fertőzésem amit csak külsőleg tudtam kezelni. Nagyon félek. Szerintetek?
20/L
Egyértelműen valami fertőzés áll a háttérben szerintem. Nőgyógyászati valószínű a folyást tekintve, vehetsz kúpot rá, ha gomba.
A hányinger inkább valami vírusfertőzésre utalhat, nem terhességre. Nincs mitől félned, nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!