Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött meg?

Miért nem jött meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves lány vagyok és a barátommal 3x feküdtünk le mindig védekeztünk most utoljára betette annélkűl de azelött mielött megjönne rég kivette.Azt mondta nincs semmi baj nyugodjak meg mert nem leszek terhes de bizonytalan vagyok mert 15 napja késik és ideges vagyok mivel nem szeretnék még az lenni.Vettem már be esemény utánni tablettát amikor véletlen kiszakadt volt akkor utanna megjött rendszeresen most meg nem.Tesztet még nem vettem hétfőn fogok.Egyszer egyszer szuró görcsöket érzek.Fehér folyásom is volt van most is egy kicsi.Van amikor valami darabos fehér valami van és mikor pisiltem volt par napja mindig fájt egy picit a hasam felis vagyok fázval mostmár nem annyira.És ma vettem észre hogy megváltozott az illatja a folyásomnak.Vajon fertözés vagy terhesség az oka hogy 15 napja késik?Nagyon szépen megkérek mindenkit hogy ne leszolásokat irjon.Nagyon sértő inkább az tartsa magában és akinek volt már ehez hasonolo vagy egyéb irjon:(

2016. aug. 13. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Dokihoz is jelentkezz be szerintem! Ne bízz mindent egy tesztre, elég sok panaszod van, legalább te is megnyugszol kicsit, akkor is ha semmi komoly bajod:)
2016. aug. 13. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szoloval sok oka lehet ne panikolj menj el egy nogyogyaszhoz és ő mindent el mond még ha állapotos is lennél nem olyan vészes egy méh kaparas én is nem rég azt hittem h az vagyok mert a barátom nem vigyázott és aznap mivel én fogamzásgatlot szedek elfelejtettem és a gyógyszer mellett késett 4 napot de végül megjött lehet akár lelki oka is h ennyire aggodsz miatta a lényeg h semmi baj csak menj el a dokihoz :) 18L
2016. aug. 13. 15:07
 3/8 A kérdező kommentje:
De van rá esély hogy terhes vagyok?
2016. aug. 14. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Van de h mennyi azt nem tudom meg mondani ezért menj el a nogyogyaszhoz
2016. aug. 14. 21:41
 5/8 anonim válasza:
Vettél tesztet?
2016. aug. 15. 11:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Holnap tudok venni mert ma este jovok haza a kirandulasrol
2016. aug. 16. 07:56
 7/8 anonim ***** válasza:
A tesztek nem sokat érnek sokszor nem is azt mutatják ami van jobb ha tényleg elmész dokihoz mert ha nem vagy terhes akkor vmi baj van v a hormon termeleseddel v benyeltel vmi fertőzést
2016. aug. 16. 11:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!Amikor mentem volna tesztet venni aznap megjött :)
2016. aug. 20. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!