Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek volt már ilyen titkotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt már ilyen titkotok?

Figyelt kérdés

Amit senkinek sem mertetek elmondani. Ilyen szexuális vonzódásra gondolok egy illető iránt. Nem nyomasztott titeket a dolog?

Mit tettetek? Elmondtátok végül az illetőnek? Mi lett a vége?

2017. máj. 19. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt, nem mondtam el, nem találkoztunk többet.
2017. máj. 19. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok titkom van. Azok az enyémek. Nem nyomasztanak.
2017. máj. 19. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon vonzó férfinek tartom a főnökömet (de nagyon nehéz eset, sose kéne páromnak). Nem nyomaszt és nyilván senkinek nem beszélek róla.
2017. máj. 19. 21:48
 4/7 anonim válasza:
Én tudtam,hogy kockázatos,de beszámoltam az illetőnek,nem bírtam tovább.Egyszer élünk én meg kíváncsi voltam,de voltunk olyan jó barátok,hogy azok is maradtunk hiába nem jött össze.
2017. máj. 19. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Én mások ilyen titkait őrizgetem:DDDDD
2017. máj. 20. 01:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Volt. Egy filmezés közben elkezdtem játszani a kezeivel, majd amikor eléggé kemény volt, megcsókoltam a nyakát...

Szeretkeztünk. Azóta több mint 3 év telt el. A menyasszonya vagyok...

2017. máj. 20. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Volt. 22 éves voltam, az akkori csajommal egyidősek voltunk, neki volt egy 17 éves körüli huga,

akire nagyon durván rá voltam gerjedve. De nem történt soha semmi, és nem is mondtam el senkinek.

2017. máj. 20. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!