Gótok/rockerek/punkok/többiek, nektek van valami "sötét" titkotok? Olyanra gondolok amit az ember pont nem nézne ki belőletek.
Van rózsaszín nyuszis buborékfújóm.
Lila a szobám mind a négy fala (habár világos és nem az a kislányos, inkább már-már szimplán zavaró).
Beszélek a macskáimhoz szinte úgy, mintha ők lennének a szerelmeim (?!). XDD
Van egy sötétben világítós delfines párnám és egy macis takaróm :3 na meg a macis törölközőmről se feledkezzünk meg :DD
Éjszaka/sötétben általában félek lemenni a konyhába/mosdóba :c :DD
azt hiszem, ennyi.
(L, goth/rocker (?))
Látom más is olyan rohadtul kemény mint én :D
Ja igen kislámpával alszom mert félek a sötétben.
Kislámpa?!:D Ugyan kérlek, én az egész lámpát feloltva hagyom xD
#2 voltam
Hajdú centrifugából építettem otthon miniatűr részecskegyorsítót. De nem működik x,D
Állatokkal hasonlóképpen vagyok, mint itt sokan, van kutyám és macskám, akikről úgy beszélek, mintha a gyerekeim lennének. Minap büszkén vonultam végig a városon egy új macskavécével (rózsaszín) amit black fridayen szereztem. A macskám, az a dagadt disznó kinőtte a másikat.
Plüsskutyával alszom egyébként és cuki cicás a fülhallgatóm.
Bár szinte minden ruhám fekete (nem a metál miatt, ovis korom óta a kedvenc színem), a zoknijaim szivárványszínűek.
Van szivárványos esernyőm, szerintem baromi menő. És színes tűfilcekkel írok, emiatt szivárványszínűek a jegyzeteim.
Ja és általában azt sem nézik ki belőlem, hogy egy könyvmoly vagyok. Bizonyára nincs túl intellektuális arcom.
Szóval mindent egybevetve kemény vagyok, mint a betonrépa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!