Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én vagyok ilyen gyenge?...

Csak én vagyok ilyen gyenge? Mi a titkotok?

Figyelt kérdés

7 hetes kismama vagyok de olyan fáradt vagyok, hogy nincs semmi energiám egész nap. Reggel alig bírom kinyitni a szemem, ráz a hideg, zuhanyozni a fogam összeszorítva megyek komolyan mondom akaraterő kell hozzá.

Első babámmal eleinte jól voltam de barnáztam, utrot kaptam, az orvos pihenést mondott és egyáltalán nem esett nehezemre feküdni meg napi 10-12 órákat aludni.

Nagyon gyengének érzem magam, mintha beteg lennék.

Igaz fogzik is a kisfiam és túl sok alvás nem jut de a terhességem előtt az ilyet is jól viseltem.

Ha valami mégis járt így, mikor múlt el? Lehet valamit tenni ez ellen?

2016. nov. 17. 10:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek mas a terhessege, maskepp reagal es az elso gyereke is mindenkinek mas, szoval ne ostorozd magad, h csak te lehetsz ilyen "szerencsetlen". Ha tudsz, kerj segitseget. Jo lenne, ha ejszaka nem te virrasztanal a fogzo tesoval v reggel kicsit tovabb alhatnal. Ebed utan te is pihen j egyet a gyerekkel. En is igy voltam, egyebkent. Azt mondják, az első trimeszter vegere elmulik a leveetseg. Nekem 9 honapog tartott. Mindent ugy csinaltam, h legszivesebben csak jobbra v balra doltem volna. Nekem is erot kellett vennem magon a hazimunkahoz, stb. Veszelyeztetett voltam, ugyhogysokazor ki se nmzdulhattam, ha megis, volt h majdnem elajultam mert annyira alacsony volt a vernyomasom is. No, de a szuleskor felebredtem, nagyon is 😀
2016. nov. 17. 10:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Engem a hányás is legyengít és az Utrotól is kicsit fáradt vagyok. Most talán kezd jobb lenni, 9 hetes vagyok.
2016. nov. 17. 10:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is 7 hetes vagyok, egész nap brutál hányinger, ha végre hányok utána van 10 percem a takarításra, aztán jön a hányinger, szerencse, hogy nem dolgozom. Ne érezd gyengének magad, van akinek szívás a terhesség,van akinek nem.
2016. nov. 17. 10:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jelenleg éjszakás a férjem úgyhogy csak én maradtam éjjelre és reggel is egyedül kelek hozzá hajnal 5-kor. Nappal se túl jó alvó a fiam főleg ha jön a foga és én is hajlamos vagyok nappal sokáig forgolódni, mire elalszok kelhetek fel kb. Jó lenne, ha ez nem kísérné végig a terhességet.
2016. nov. 17. 10:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Hányinger nekem enyhe van de az folyamatosan, hányás legalább még nem volt de ilyen szintű fáradtság is rossz.
2016. nov. 17. 10:27
 6/12 babyboom567 ***** válasza:
100%

Én is nagyon fáradt voltam az elején,reggel még fel bírtam kelni,elmentem dolgozni, de kb. 10 körül már csak vonszoltam magam,alig vártam,hogy hazaérjek 14.30-tól aludtam reggelig.Aztán ez elmúlt kb. a 13-14 hétre.Most 34+2 vagyok,most is van gyengeség, de szerintem, most a vérnyomásom ingadozik,meg kifogyok a szuszból,kb egy kabát felvételénél.Pl állni és beszélni nem tudok egyszerre, le kell ülnöm, mert elgyengülök.

És hetek óta azon gondolkodom, hogyha lenne másik kicsi gyerekem, hogy tudnám gondját viselni, ha egy kabát felvétele igazi kalandtúra.Úgyhogy nem vagy gyenge,csak várandós.Kitartás

2016. nov. 17. 10:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. Azt hittem, majd nagyon jól viselem a terhességet, mert erős vagyok, sportos, stb.

Ennek ellenére végig volt valami bajom, hányinger, fáradtság, gyengeség kb 20. hétig. Akkor volt pár jó hetem, aztán elkezdtem vizesedni, a végén állandóan légszomjam volt. Szívás, de van ilyen, nem tehetsz róla.

2016. nov. 17. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez az extrém fáradtság valószínűleg el fog múlni, lesznek jobb hetek.

Én a harmadikkal vokram úgy, hogy kb félálomban telt a terhesség, mese alatt hamarabb elaludtam, mint a gyerekek. Alig vártam, hogy megszülessen.

Most újra babát várok, a többi gyerek már nagy, a legkisebb is 13. Azt hittem, ez így szuper lesz, de nem. Eleinte őrületes fáradtság, rosszullét, most meg mindenen fáj, légszomjam van, szenvedek, na :)

24 hkm

2016. nov. 17. 12:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Vérképed (vas, hemoglobin) rendben van? Az is okozhatja.
2016. nov. 17. 12:47
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is a válaszokat!

Utolsó, jövő héten fogok vérvételre menni szóval ezt még nem tudom. De nem szokott gond lenni a vérképemmel, első babámmal pl végig megfelelő volt a vas.

2016. nov. 17. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!