Csak én vagyok ilyen gyenge? Mi a titkotok?
7 hetes kismama vagyok de olyan fáradt vagyok, hogy nincs semmi energiám egész nap. Reggel alig bírom kinyitni a szemem, ráz a hideg, zuhanyozni a fogam összeszorítva megyek komolyan mondom akaraterő kell hozzá.
Első babámmal eleinte jól voltam de barnáztam, utrot kaptam, az orvos pihenést mondott és egyáltalán nem esett nehezemre feküdni meg napi 10-12 órákat aludni.
Nagyon gyengének érzem magam, mintha beteg lennék.
Igaz fogzik is a kisfiam és túl sok alvás nem jut de a terhességem előtt az ilyet is jól viseltem.
Ha valami mégis járt így, mikor múlt el? Lehet valamit tenni ez ellen?
Én is nagyon fáradt voltam az elején,reggel még fel bírtam kelni,elmentem dolgozni, de kb. 10 körül már csak vonszoltam magam,alig vártam,hogy hazaérjek 14.30-tól aludtam reggelig.Aztán ez elmúlt kb. a 13-14 hétre.Most 34+2 vagyok,most is van gyengeség, de szerintem, most a vérnyomásom ingadozik,meg kifogyok a szuszból,kb egy kabát felvételénél.Pl állni és beszélni nem tudok egyszerre, le kell ülnöm, mert elgyengülök.
És hetek óta azon gondolkodom, hogyha lenne másik kicsi gyerekem, hogy tudnám gondját viselni, ha egy kabát felvétele igazi kalandtúra.Úgyhogy nem vagy gyenge,csak várandós.Kitartás
Én is így voltam. Azt hittem, majd nagyon jól viselem a terhességet, mert erős vagyok, sportos, stb.
Ennek ellenére végig volt valami bajom, hányinger, fáradtság, gyengeség kb 20. hétig. Akkor volt pár jó hetem, aztán elkezdtem vizesedni, a végén állandóan légszomjam volt. Szívás, de van ilyen, nem tehetsz róla.
Ez az extrém fáradtság valószínűleg el fog múlni, lesznek jobb hetek.
Én a harmadikkal vokram úgy, hogy kb félálomban telt a terhesség, mese alatt hamarabb elaludtam, mint a gyerekek. Alig vártam, hogy megszülessen.
Most újra babát várok, a többi gyerek már nagy, a legkisebb is 13. Azt hittem, ez így szuper lesz, de nem. Eleinte őrületes fáradtság, rosszullét, most meg mindenen fáj, légszomjam van, szenvedek, na :)
24 hkm
Köszönöm nektek is a válaszokat!
Utolsó, jövő héten fogok vérvételre menni szóval ezt még nem tudom. De nem szokott gond lenni a vérképemmel, első babámmal pl végig megfelelő volt a vas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!