Csak én vagyok ilyen gyenge? Mi a titkotok?
7 hetes kismama vagyok de olyan fáradt vagyok, hogy nincs semmi energiám egész nap. Reggel alig bírom kinyitni a szemem, ráz a hideg, zuhanyozni a fogam összeszorítva megyek komolyan mondom akaraterő kell hozzá.
Első babámmal eleinte jól voltam de barnáztam, utrot kaptam, az orvos pihenést mondott és egyáltalán nem esett nehezemre feküdni meg napi 10-12 órákat aludni.
Nagyon gyengének érzem magam, mintha beteg lennék.
Igaz fogzik is a kisfiam és túl sok alvás nem jut de a terhességem előtt az ilyet is jól viseltem.
Ha valami mégis járt így, mikor múlt el? Lehet valamit tenni ez ellen?
Szia! Nálam ugyanez volt a helyzet. Nekem két gyerekem van, most várom a harmadikat. Első kettő terhességnél semmi bajom, most minden de szó szerint minden tünet kijött rajtam. :D 24-ből 24 órát tudtam volna aludni, de ugye nem lehetett... Első laborom tökéletes volt, mégis elkezdtem vasat szedni, mert tudtam, hogy ennek hiánya okozhat ilyen mértékű fáradtságot (a hajhullásomról nem is beszélve :( ). Gyógyszertárban kapható Vas pezsgőtabletta amiben van plusz folsav és C vitamin. Azt kezdtem el szedni és bevált! :) Próbáld ki hátha segít! :)
Boldog babavárást! :)
Jaj, rettentő ismerős.
Rengeteg alkalommal ledőltem délután "pár" órára, majd másnap ébredtem majdhogynem ugyanabban az időpontban.
Rettentő nehéz volt ébren lennem, folyton lefáratam már abban is, ha csak a mosdóig kellett elvánszorognom.
Nekem a 12-3. héten kezdett múlni.
Mostanra meg éjjel nem tudok már aludni.
Kitartást, boldog babavárást.
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!