Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Oda adjam neki magam? Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oda adjam neki magam? Nagyon izgat, pedig jobbak idősebb mint én (? )

Figyelt kérdés

Egy irodában kezdtem el dolgozni, a főnököm már az elején szimpi volt, de nem gondoltam rá úgy.

Kb egy hete elkezdte nekem csapni a szelet, amikor ott vagyok akkor is és amúgy írogat nekem fbon.

64 éves, én 24 vagyok.

Nem hiszem, hogy tetszene de mégis izgat az egész.

Múltkor megfogta a fenekemet és annyira benedvesedtem, nem is értem magam.

Mindig elképzelem, hogy nyal stb. De lehet félnek tényleg megtenni.

Eddig még csak velem korabeli pasijaim és partnereim voltak.

Mi történik velem?

Megbannam ha hagynam magam?

2017. máj. 19. 20:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A legtöbb férfi vágyálomban ilyen történetek szerepelnek. Remélem ha én 64 leszek akkor rám is rám fog izgulni egy 24 éves. Ez több mint izgató és imponáló. Ez olyan mintha az életerő térne vissza az emberbe.

A 64 év egy adat. Van roggyant 64 éves és van férfias macsó 64 éves is. Ha téged izgat akkor ki kell próbálni. Erről szól az élet. Ha köztetek marad akkor senkit nem fogtok megbántani vele.

Magaddal kell tisztában lenned. Ha izgat akkor a normális. A nemi vágy és izgalom egy olyan dolog amiről te nem tehetsz így nem is érezhetsz bűntudatot. Mondanám hogy a tetteid számítanak, de szerintem ez esetben nem kell annyira komolyan aggódni emiatt. Egy 64 évesnek ha van is családja az már erős és ezt is kibírja. Talán a felesége még meg is értené. Ki tudja?

Ez a főnököd számára olyan lehet mint az űrutazás. Ha adódik a lehetőség akkor csak egy nagyon hülye hagyná ki, mert ilyen esély az életben nem lesz többet.

24 évesen voltam egy 54 éves nővel és jó volt. A hozzáállása nem tetszett de a teste az nagyon jó volt. Feszes és sportos. Cseppet sem bántam meg. Örülök h megtettem. Bár az is igaz hogy férfi létemre én nem csinálok akkora érzelmi ügyet a szexből mint egy nő. :) Ez nemi különbség. Ha neked komoly kételyeid vannak akkor ne tedd, de ha mások kételyei miatt aggódsz akkor az felesleges aggodalom. :D

34F

2017. máj. 19. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Te is ugyanolyan undorító vagy.:)
2017. máj. 19. 23:55
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Nyugodtan tedd meg ha kivánod. Csak itt inkább az lesz a baj hogy megfogják tudni és lehet hogy cikiznek.

A te korodba , de az ő korába is egy szex nagyon sokat jelent.

Ha még anyagilag is jobban jársz az meg még jobb.

Hiába irigykednek itt .

2017. máj. 20. 06:41
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen nők miatt féltjük mi a férjeinket.

Nincs szent és sérthetetlen....

2017. máj. 20. 07:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

# 14

Igen, egy férj, aki a beosztottja fenekét fogdossa és nyomul rá, pusztán ártatlan áldozat. xD

2017. máj. 21. 17:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is kinyalnálak;)
2017. máj. 25. 09:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg😊

20/L

2017. máj. 28. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!